Bayram öncesi kimsesiz çocukları sevindirdiler

Bayram öncesi kimsesiz çocukları sevindirdiler

Bayram öncesi kimsesiz çocukları sevindirdiler

Hatay Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı evleri bayram nedeniyle ziyaret ederek korunmaya muhtaç çocuklara hediye dağıttı.

Ziyarete Aile ve Sosyal Politikalar Hatay İl Müdür vekili Sabahattin Büyüktelli, Müdür Yardımcısı Yılmaz Balaban, Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Refik Evsan, Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Gül Ergüner ve dernek üyeleri katıldı. Ülkemizin geleceği çocuklar ve gençleri yalnız bırakmayan Hatay Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği’yle birlikte çocukların yüzlerini güldürdü. Bayram dolayısıyla çocuklara bayramlık hediye edildi. Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Gül Ergüner yaptığı konuşmada; “Her bayram olduğu gibi bu bayramda da sizlere bayramlıklarınızı getirdik. Bizler her zaman sizlerin yanındayız. İyi bayramlar diliyorum.” şeklinde konuştu. Aile ve Sosyal Politikalar Hatay İl Müdürü vekili Sabahattin Büyüktelli de konuşmasında; “ Dernek başkanımız ve değerli üyelerimiz bu bayram da sizlerin yanında oldu. Kendilerine çok teşekkür ederiz. Hepinize iyi bayramlar” diye konuştu. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.