Meşale Gazetesi

BAYRAMDA’DA GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

BAYRAMDA’DA GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

Antakya Belediyesi Zabıta Dairesi ve Temizlik İşleri Dairesi personelleri Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda mübarek Kurban Bayramı boyunca hizmetlerini titizlikle aralıksız olarak sürdürdü.Vatandaş odaklı belediyecilik sloganıyla çalışmalarını sürdüren Antakya Belediyesi’ne bağlı Temizlik İşleri Dairesi personelleri kesilen kurbanlar nedeniyle kirlenen çevrelerde kent genelinde temizlik çalışmalarını sürdürdü.Zabıta personelleri de kurban kesiminin kurallara uygun şekilde yapılmasından, ürün satışı yapılan mekanların düzen ve tertibine kadar pek çok konuda denetimlerini sürdürdüler. Ekipler, 26 Temmuz’a kadar süren Kurban Bayramı tatili için Antakya’nın tüm bölgelerinde ek tedbirler aldı.

YILMAZ: PERSONELLERİMİZ PÜR DİKKAT GÖREVLERİNİN BAŞINDA OLDULAR

Vatandaşların hem kurban ibadetini hem de ziyaretlerini güzel ve huzurlu bir şekilde yapabilmesi adına bayram süresince görevlendirilen ekiplerin sahada yer aldıklarını belirten Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, “Kurban Bayramı’nın ilk gününden itibaren vatandaşlarımızın sorun yaşamaması, ibadetlerini kolayca yapabilmeleri amacıyla; kurban satış ve kesim yerlerinin belirlenmesi, bu alanların insan, hayvan ve çevre sağlığı yönünden uygun hale getirilmesi ve kurban bayramında alınan tedbirlerle ilgili çalışmalar gerçekleştirdi. Bayram süresince mesai yapan ilgili birim müdürlüklerimize ve personellerimize görevlerini tevdi ettik. İlçe genelinde adeta seferberlik ilan edip, bayramın güzelliğine ve ruhuna yakışan hizmetlerimizi bir kez daha 7’den 70’e herkesle buluşturuyoruz.

Temizlik, Tarımsal Hizmetler, Zabıta, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, bayram boyunca görevlerinin başında oldular. Market, pastane ve kasap gibi işyerlerimizde rutin olarak yaptığımız denetimlerimizin sayısını artırdık, bayram boyunca da bu denetimler devam edecektir. Temizlik İşler Müdürlüğü ekiplerimiz, hem kurban kesim yerlerinde hem de çöplerin alınmasında aralıksız mesai yaptılar.Görevlendirilen personellerimiz, kesim noktalarının temizliği, kurban atıkların kaldırılması ve oluşacak diğer sorunlarla ilgili anında müdahalelerde bulunuyorlar. Çöp toplama araçları da kurban atıklarını toplamak için aralıksız olarak çalışmalarını sürdürdü. Hemşehşerilerimiz istek ve taleplerini Çağrı Merkezimiz üzerinden ilgili birimlere rahatlıkla ilettiler, gelen taleplere göre hareket eden ekiplerimiz sorun ve sıkıntılara anında müdahale ettiler” diye konuştu.

TÜM PESONELLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Belediye ekiplerimizin gayreti ve çabası, hemşehrilerimizin destekleriyle inşallah güzel ve huzurlu bir bayramı hep birlikte doyasıya yaşayacağız. Tüm Antakyalı hemşerilerimizin mübarek Kurban Bayramlarını bir kez daha en kalbi duygularımla kutluyorum. Ayrıca bayram boyunca görev alan tüm personellerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.