BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!

BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.Yayımladığı mesajında 30 Ağustos’u kahramanlık destanı olarak niteleyen Güzel şu sözlere yer verdi:“İşgal güçlerinin Anadolu topraklarında başlattığı haksız işgale Dur! dediğimiz şanlı zaferimiz tam 100 yaşında. 100 yıl önce kazandığımız zaferbugün daha değerli, daha anlamlı.

Cephede savaşan askerin zafere inanmış halkla tek vücut olduğu günlerbize bugünleri, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ni müjdeledi.Bu şanlı zafer bizden sonraki kuşaklara bırakacağımız en değerli miraslardan bir olacaktır.

Pusulamız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve onun devrimlerini göstermeye devam edecektir. Onun ülkülerini daha çok içselleştirecek, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine taşımayı sürdüreceğiz.Aydınlık yarınlarımıza yürürken geçmişimizi unutmayacak, haklı mücadeleyle kazandığımız yurdumuzu kimselere bırakmayacağız.

30 Ağustos’u, zaferimizi her yıl artan coşkuyla ilçemizde, şehrimizde, yurdun ve dünyanın dört bir yanında kutlayacağız.Mücadelemizi zaferle taçlandıran Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, bu mücadelede destanlar yazan kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor; 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.