BAYRAMLAR SEVİNÇLERİ BÜYÜTME, GÖNÜLLERİ ALMA ZAMANIDIR

BAYRAMLAR SEVİNÇLERİ BÜYÜTME, GÖNÜLLERİ ALMA ZAMANIDIR

Hatay Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Aziz Yılmaz, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Aziz Yılmaz mesajında şunları söyledi: “Geçtiğimiz bayramı koronavirüs salgını nedeniyle buruk bir şekilde geçirdik. Bu yıl kısıtlamaların kalkmasıyla artık özlediğimiz bayram günlerine geri dönüyoruz. Ancak yetkililer tarafından açıklanan önlemlere uymamız, gelecek günlerimizin sağlıklı geçmesi adına çok büyük önem taşıyor. Uzun zamandır hasretini çektiğimiz bayramlara tekrar kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Artık sevinçleri büyütme, gönülleri alma zamanıdır. Sevdiklerimizle sarılarak geçireceğimiz bu ilk bayram bizler için büyük bir mutluluk kaynağıdır” dedi.

Başkan Aziz Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bayramlar hoşgörünün ve yardımlaşmanın en yoğun yaşandığı günlerdir. Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı huzur, sevgi ve kardeşlik duyguları içinde geçirmelerini dilerim. Ayrıca bayram süresince direksiyon başında olacak herkesi dikkatli olmaya davet ediyorum. Bayram sevincini hüzne dönüştürmemek bizlerin elinde. Seyahat ya da iş için direksiyon başında olacak tüm sürücülerimizden trafik kurallarına uymalarını rica ediyorum. Bayramlar, trafik kazalarının en çok yaşandığı zaman aralıkları olarak değil, sevincin en üst noktaya ulaştığı anlar olarak kalmalı. Bu vesileyle tüm üyelerimizin ve vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı tebrik ederim.” Haber: M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.