Meşale Gazetesi

BAYRAMLAR TOPLUMU TOPLUM YAPAN EN TEMELK DEĞERLERDİR

BAYRAMLAR TOPLUMU TOPLUM YAPAN EN TEMELK DEĞERLERDİR

Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Kaymakam Uygur mesajında; Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını geride bırakarak bayrama kavuştuk. Mübarek Ramazan Bayramınızı can-ı gönülden tebrik ediyorum. Bayramlar, birlik ve beraberliğin pekiştiği, küslerin barıştığı, sevginin coştuğu, umutların arttığı, kısacası toplumu toplum yapan en temel değerlerin hatırlandığı ve yaşandığı günlerdir.

Bu yıl Ramazan Bayramını her zaman olduğundan farklı bir şekilde yaşayacağız; akrabalarımız, büyüklerimiz, arkadaşlarımız, çocuklarımız ve torunlarımızla uzaktan bayramlaşacağız. Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde en yakınlarımızla bile görüşemesek de bayram sevincini ve mutluluğunu gönülden gönüle paylaşarak birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştirmeli, karamsarlık ve endişeye kapılmadan bayramımızı evlerimizde coşkuyla yaşamaya gayret etmeliyiz. Birlik ve beraberliği ile her daim dünya milletlerine örnek olan milletimizin, bu sıkıntılı günleri de en az zararla atlatacağına olan inancımız sonsuzdur.

 Bu vesileyle tüm Altınözü’lü vatandaşlarımızın, ilçemizde görev yapan tüm çalışma arkadaşlarımın, Şehit ailelerimizin, Kahraman Gazilerimiz ve ailelerinin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik eder, sevgi ve saygılar sunarım.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.