BEKA İÇİN MİLLİ KARAR CUMHUR İÇİN İSTİKRAR

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ve Cumhur İttifakı Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı Hassa’da muhtarlar ve kanaat önderleri ile bir aya geldi.

BEKA İÇİN MİLLİ KARAR CUMHUR İÇİN İSTİKRAR

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ve Cumhur İttifakı Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı Hassa’da muhtarlar ve kanaat önderleri ile bir aya geldi.Cumhur İttifakı’nın  önemine değinen AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’’ İlimiz başta olmak üzere Cumhur İttifakı Türkiye’de Zillet İttifakını silip süpürecek.

15 Temmuzda tankların paletlerinin altına yatan kahraman vatandaşlarımız bu gün Cumhur İttifakı’nı destekliyor.15 Temmuz gecesi darbeci hainleri destekleyenler bu gün Zillet İttifakı’nı destekliyor.Milletimiz 15 Temmuz’da Zillet İttifakı’nı destekleyenlere gereken cevabı verdiği gibi 31 Martta da Zillet İttifakını destekleyenlere en güzel cevabı sandıklarda verecektir’’dedi.

Türkiye’nin bekası için Cumhur İttifakı vardır diyen Cumhur İttifakı Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’’Muhtarlarımız devletle vatandaş arasında köprü görevi görüyor.Muhtarlarımızın da kıymetini bilmeliyiz. Muhatarlarımızın da Cumhur İttifakı’nı destekleyeceğini ümit ediyorum.Muhtarlarımız ve kanaat önderlerimiz ile  el ele vererek Hatay için ve Hatay’ı yaşanılır bir il haline getirebilmek için gece gündüz demeden çalışacağız.31 Mart akşamı Cumhur İttifakı kazanacaktır.Hatay Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm ilçelerimize Cumhur İttifakının sancağını dikeceğiz’’dedi. HABER: M.MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.