BELEDİYE Mİ YÖNETİYORSUNUZ ÇİFTLİK Mİ?

BELEDİYE Mİ YÖNETİYORSUNUZ ÇİFTLİK Mİ?

Hatay’da belediyelerin geldiği son durum ve başıboşluk ile ilgili önceki sayımızdaki haberin perde arkasında yaşanan bir diğer gelişme daha ortaya çıktı.Çarpık kentleşmenin giderek artması ve ruhsat verilmemesi gereken binalara ruhsat çıkartılması ile ilgili belediyelerde çok sayıda olumsuz işlemlerin döndüğü söylentisi sessiz koridorlarda yankılanıyor.Belediye başkanlarının bizzat imza atması gereken işler olan bu tür yapılara izin verilmesi işinde başkan vekilleri de sürece dahil olması ile rant söylentileri de giderek artıyor.

BAŞKANDAN HABERLİ Mİ HABERSİZ Mİ YAPILIYOR

Belediye Başkanı’nın yoğun gündemine rağmen onun veya vekilinin imzası olmadan yapılamayan bu tür işlerden belediye başkanının haberinin olup olmadığı bilinmiyor. Ancak ortada olan bir gerçek de son dönemde çok sayıda yapıya bu şekilde ruhsat çıkartıldığı. Vatandaşların büyük çaba sarf ettiği, büyük paralar dökerek binasını kanuna uygun hale getirdiği ortamda araya hatırlı kişileri koyan bazı iş insanlarının bu işlemi kolayca yapması tepkileri de beraberinde getiriyor.

HATAY MEŞ’ALE GAZETESİ ENSENİZDE OLACAK

Belediyelerde döndüğü söylenen dolapların ortaya çıkartılması için çok sayıda vatandaşın gazetemiz ile irtibat geçmesinin ardından tarafımıza iletilen bilgi ve belgeler ışığında bu tür usulsüzlüklere imza atanlara kamuoyu adına çağrı yapmak istiyoruz;

1- Bu işleri servetinize servet katmak için mi yapıyorsunuz?

2- Şimdiye kadar kime veya kimlere bu şekilde yetkisiz imza ve onay verdiniz?

3- Yaptığınız işlerden belediye başkanının haberi var mı?

4- Kamuoyu adına bu işleri yapanlar çıkıp özür dileyecekler mi?  Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.