Meşale Gazetesi

BELEN BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM GÜL; RABBİM UTANDIRMASIN

BELEN BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM GÜL; RABBİM UTANDIRMASIN

Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurumla yaptığı görüşmelerin ardından, Belen ilçesinde yıllarıdır atıl vaziyette bekleyen alanda yapılacak olan Belen Millet Bahçesinin zemin düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla, mütevazi bir temel atma töreniyle, bir program gerçekleştirildi.

Törenle ilgili yaptığı kısa değerlendirmede Başkan Gül şu ifadeleri kullandı. “Ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan salgın hastalık nedeniyle, Belen Millet Bahçesinin temel atma programına kıymetli vatandaşlarımızın ve personellerimizin yanı sıra kurum ve kuruluşlara da herhangi bir davette bulunmayarak, sade bir törenle gerçekleştirdik.

Rabbim herkesten razı olsun. İnşallah çalışmalarımız durmaksızın devam eder ve bu güzel tesisi bir an önce kıymetli hemşerilerimin hizmetine sunarız. Rabbim yaptığımız hizmetlerde bizleri utandırmasın” İfadelerini kullandı.

Düzenlenen törende Tosyalı Camii İmam Hatibi Hüseyin Sürmeli tarafından Kuran-ı Kerim okunmasının ardından, kurbanların kesimi ve temel atma töreniyle program son buldu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.