BELEN BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM GÜL;15 AYDA BELEN’DE TARİH YAZDIK

BELEN BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM GÜL;15 AYDA BELEN’DE TARİH YAZDIK

Belediye Başkanı İbrahim Gül, MHP Belen 13. Olağan Kongresine katılarak, tek listeyle seçime giren MHP Belen İlçe Başkanı Seyfullah Gürbüz’e ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileterek, başarılı çalışmalara imza atma temennisinde bulundu.

Divan başkanlığını MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal’ın yaptığı kongrede açılış konuşmasını yapan Başkan Adal, kongrenin Belen’e ve ülkücü harekete hayırlı olmasını dileyerek, Belen Belediye Başkanı olarak göreve geldiği günden bu yana maddi olarak zor durumda olan belen belediyesinin çok güzel hizmetlere imza atmasından dolayı Belediye Başkanı İbrahim Gül’e ve ekibine teşekkür etti.

Belediye Başkanı İbrahim Gül ise yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı.

“Kıymetli başkanım, belediye başkanlarım, kıymetli divan üyelerim, kadın kollarımızın kıymetli başkanları, muhtarlarımız, AK Partili ve Cumhuriyet Halk Partili ilçe başkanlarım, çok kıymetli ocak başkanlarım, değerli dava arkadaşlarım, kıymetli Belenliler, hepinizi saygı sevgi ve hürmetle selamlıyorum, hepiniz hoş geldiniz şerefler verdiniz.

Kıymetli dostlarım kongreler siyasi partilerin şölenleridir, demokrasimizin şölenleridir, kongreler siyasi partilerin arınıp temizlendiği, yenilenip güçlendiği ve yeniden ya Allah Bismillah dedikleri çalışma ortamlarıdır. Bizlerde Milliyetçi Hareket Partisi kongrelerini yaparken hem ilçemizde, ilimizde, ülkemize hem de dünyaya mesajlar veririz.

Biraz önce genel başkanımın mesajında olduğu gibi kıymetli dostlarım, kıymetli dava arkadaşlarım, kongrelerimiz Ecdadı Fatiha’nın, kurucu liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün, Başbuğ Alparslan Türkeş‘in düşüncelerini siyasetin geleceğe taşıma platformudur.

Milliyetçi Hareket Partisi kongreleri sayın bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin, ilkeli ve ülkülü duruşunun gelecek nesillere benimsetilmesi, anlatılması ve gelecek nesiller tarafından yaşatılmasını sağlayacak ortamlar oluşturmaktır. İşte bu sebepledir ki tüm olumsuzluklara rağmen virüsün ortaya koyduğu sıkıntılara rağmen bizler burada toplandık ve Milliyetçi Hareket Partisinin gür sesini herkes duysun diye omuz omuza verdik. Ben burada kongremizden çıkacak sonucun vatanımıza, milletimize, ilçemize, ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum ve ben inanıyorum ki tüm Milliyetçi Hareket Partilisi ülkücüler, Türk milleti ve Türk devleti kazanacaktır çünkü Milliyetçi Hareket Partisi attığı her adımda üzerine titrediği Türk milletinin, Türk devletinin bekası istiklali ve istikbali vardır.

İşte bu sebeple kongrelerimiz herkes tarafından yakından takip edilir ve ne mesaj vereceği beklenen kongrelerdir.

Ben bugün kongremizin hazırlıklarını yapan başta ilçe başkanımıza, ocak başkanımıza ve tüm çalışma arkadaşlarına huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun.

Kıymetli dostlar partimizin buralara gelmesi hiçte kolay olmadı. 50 yılı aşkın bir zamandır, Türk siyasi tarihinde yer alan ve mührünü de Türk siyasetine vuran Milliyetçi Hareket Partisi neferleriz ve genel başkanımızla birlikte Cumhurbaşkanımız da bir araya gelerek milletin isteğiyle, milletin talebiyle milletin işareti ile oluşturduğu Cumhur İttifakının yanındayız ve AK Parti ile birlikte Cumhur İttifakının başarısı için mücadele ediyoruz. Bu ittifak neticesinde de şahsımı tam 15 ay 13 gün önce Belen Belediye Başkan adayı olarak gösterdiler.

Allah hepinizden razı olsun, Belenli hemşerilerimden tekrar tekrar teşekkür ediyorum, onlarda bize sahip çıktılar ve büyük bir destekle oylarını şahsiyetime vererek beni belediye başkanı yaptılar. Tam 15 ay 13 gündür çalışıyoruz, belende yaşayan herkes Belen Belediyesinin imkanlarını ve geçmiş dönemdeki şartlarını çok iyi biliyor. Geçmiş dönemde yapılanları kötülemek ya da karalamak anlamda söylemiyorum. İş makinelerine, belediyemizin hizmet araçlarına mazotu, benzini bulamayacak bir belediye teslim ettiler. Allah’a çok şükür ki hem belediye personelimiz, AK Partili ve Milliyetçi Hareket Partili teşkilatların desteğiyle, 15 ay 13 günde belenimize önemli hizmetler yaptık.

Geldiğimiz günden itibaren Belen belediyesinin şu imajını yıktık. Aslında vatandaşlarımızın hizmet isteme noktasında gitsek bile hizmet alamayız imajını yıktık. Bugün ise yüzlerce talep alıyoruz, hizmet isteyen arkadaşlarımızın talepleri bir bir yapılmaya başlamasıyla, artık yüzlerce talep alan bir belediyeyi yönetiyoruz.

Buradan özverili bir şekilde çalışan personelimize çok çok teşekkür ediyorum. Bizler 15 ay 13 gün içerisinde Belende 40 yıldır ihmal edilen birçok soruna çözüm bulduk. Belen Millet Bahçemiz Allah’ın izniyle bu ayın sonu itibariyle hazır hale getirmeye çaba harcıyoruz. Belen Atatürk Parkı bitmek üzere, Soğukoluk mahallemizde ciddi çalışmalar yapıyoruz, merkez üç mahallemizde kilometrelerce merdiven ve taş duvar yaptık. Cumhuriyet Mahallemizde asfalt çalışmalarımız devam ediyor. 40 yıldır ihmal edilen köylerimize birer birer ulaşarak sorumluluk alanımızdaki yol, park ve ne sıkıntı yaşıyorlarsa tek tek çözüme kavuşturup, diğer köyümüze geçiyoruz. Buradan bizleri hizmet gelme adına sabırla bekleyen köy muhtarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum.

Evet zor bir dönemde denk geldik, 110 İŞKUR personeli var iken şimdi hiç yok. İller Bankası’ndan belediyemize ait borçlardan her ay kesinti yaşadığı bir dönemi yaşıyoruz. Geçmiş dönemde beş yılda 5 ay kesinti yapılan yapılırken şimdi 15 ayda 15 defa kesinti yaşayan bir belediyede hizmet etmeye çalışıyoruz. Şükürler olsun ki bu kadar kesintiye rağmen vatandaşlarımızı memnun eden hizmetlerle bugüne kadar geldik. Bizler göreve geldiğimizde belenimizin çehresini değiştireceğiz demiştik ve bu zamana kadar yaptıklarımızla bunun işaretini verdik diyerek, kongremizde güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Seyfullah Gürbüz başkanıma ve yönetim kurulu üyelerimize, yeni dönemlerinde başarılar diliyorum. Ne mutlu Türküm diyerek” sözlerine son verdi.

MHP Belen 13. Olağan Kongresine; MHP Hatay İl Başkanı sayın Murat Adal, MHP Kumlu Belediye Başkanı sayın Mehmet Deli, MHP İskenderun İlçe Başkan Turan Bozkurt, AK Parti Belen İlçe Başkanı Enis Göçmen, Belen CHP İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Akyürekoğlu, Belen Ülkü Ocakları Başkanı Güven Şener, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Demirdöven, MHP Kırıkhan İlçe Başkanı Hamza Cirnioğlu, iş adamları Yusuf Donat, Mustafa Öztürk, Av. İlhan Tümer, İskenderun Belediye Başkanı Yardımcısı Ahmet Keskin, Geçmiş Dönem Belen Belediye Başkanı Mustafa Seydi Evren, Belen Mahalle Muhtarları, STK Temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.