BELEN ESNAFI TEKSÖZ’ÜN YANINDA

BELEN ESNAFI TEKSÖZ’ÜN YANINDA

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Teksöz, Belen esnaf ve sanatkarları odaları birliğinin genel kuruluna katıldı.Belen’e giden Başkan Teksöz’e esnaflar yoğun ilgi gösterdiler. Genel kurula Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül de katılım gösterdi. Gerçekleşen genel kurulda başkanlığa mevcut isim Halil Kanat yeniden seçilerek bir dönem daha başkanlık yapmaya hak kazandı.

TEKSÖZ: KONGREMİZ BELEN ESNAFINA HAYIRLI OLSUN

HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, Belen Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanlığına yeniden seçilen Halil Kanat’ı ve kongreye katılan tüm esnafları kutladı. Teköz, yayınladığı kutlama mesajında; “Belen esnaf ve sanatkarlar odamızın  genel kurul toplantısına  Belen belediye başkanımız sayın İbrahim Gül kardeşimizle birlikte katıldık. Yeniden seçilerek güven tazeleyen Halit Kanat ağabeyime Yönetim ve Denetim kurulunu tebrik ediyor başarılar diliyorum. Genel kurul toplantısının Belen ilçemize ilimize ve Ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. 24 saat esnafımızın yanında ve emrindeyiz” ifadelerine yer verdi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.