BELEN’DE KARLA YOĞUN MÜCADELE SÜRÜYOR

BELEN’DE KARLA YOĞUN MÜCADELE SÜRÜYOR

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, ilçe genelinde karla mücadelesini sürdürüyor. Karın en fazla etkilediği ilçelerin başında gelen ve birçok caddede yolların kapanmasına neden olan karla mücadele etmek için ekipleri kar yağışının başından bu yana seferber eden Başkan Gül, Kömürçukuru Mahallesi’nde de çalışmaların yoğunlaştırılması talimatı verdi. Yarım metreye yaklaşan kar kalınlığıyla mücadele eden ekipler cansiperane şekilde çalışarak yollardaki karları temizlemeye devam ediyorlar. Vatandaşların işlerinin aksamaması için ekiplere talimat veren Başkan Gül, ekiplere gereken takviyelerin yapılmasını ve hızlı şekilde tüm yolların trafiğe açılmasını istiyor.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜL’E TEŞEKKÜR

Tüm mahallelerde programlı şekilde çalışan ekiplerin gayretli çalışmalarından çok memnun olan vatandaşlar, yoğun kar yağışına rağmen ekiplerin gösterdiği çabayı takdirle karşıladılar. Başkan Gül’e ve ekiplere teşekkür eden vatandaşlar, kısa zaman içerisinde tıkalı olan tüm yolların açılacağına inandıklarını belirttiler. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.