BELEN’DE KAYGAN YOL UYARISI!

BELEN’DE KAYGAN YOL UYARISI!

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, ilçe genelinde etkili olan kar yağışı ve kayganlaşan zemin nedeniyle araç sürücülerini uyardı. Ekiplerin kar dolayısıyla yolları açık tutmak ve trafikte aksamaya neden olmaması için mücadeleye devam ettiğini söyleyen Başkan Gül,  kar lastiği veya zinciri olamayan araç sürücülerinde de trafiğe çıkmamalarını istedi.

Ekiplerinin özellikle Kömürçukuru ve Benlidere, Yapraklı, Karnıkara – Hortum yolu, Alıç mevkii ve Soğukluk yolunda kar temizliği çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü belirten Başkan Gül, “Sürücülerimizin kaygan zemin nedeniyle dikkatli olmalarını, önemle rica ederim. Araçlarında kış lastiği olmayan sürücülerin yola çıkmaması, aşırı hız ve yakın takip yapmamalarını, sis ve buzlanmaya karşı dikkatli olmaları can ve yol güvenliği açısından önem taşımaktadır. Yoğun kar yağışının olduğu bölgelerde vatandaşlarımızdan ricamız; Acil durumlar dışında, özel araçlarını kullanmamalarıdır” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.