BELEN’DE TEMİZLİK HAREKATI

BELEN’DE TEMİZLİK HAREKATI

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, farkındalık projesi kapsamında Belen’in sık kullanılan yol güzergahında kendi elleriyle çevre temizliği yaptı. “Cennet vatanımıza temiz olmak temiz kalmak yakışır” sloganıyla düzenlenen etkinlikte öğrencilere ve gençlere eşlik eden Başkan Gül ve İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, temiz bir dünyada yaşamak herkesin hakkı diyerek, etkinliğin önemine dikkat çekti.

GÜL: CENNET VATANIMIZA TEMİZ OLMAK TEMİZ KALMAK YAKIŞIR

Eline kürek alarak, yol kenarlarında temizlik çalışması gerçekleştiren Başkan Gül, “İSTE Elektrik Elektronik Fakültesi 4. sınıf gençlerimiz, İskenderun Gençlik Merkezi ve Belediyemiz işbirliğinde, “Cennet vatanımıza temiz olmak temiz kalmak yakışır” diyerek, birlikte bir farkındalık çalışması yapmaya karar verdik ve hayata geçirdik. Ana yol güzergahında çevre temizliği yaparak, gençlerin nasıl bir dünyada yaşamak istediğini gösterdik.

Emeği geçen öğrencilerimize, İSTE Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyesi Öğretim üyesi Dr. Volkan Akdoğan’a, İskenderun Gençlik Merkezine ve belediye personellerimize, özverili davranışlarından dolayı teşekkür ederim” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.