BELEN’DE VATANDAŞLARIN İSTEKLERİ DİNLENDİ

BELEN’DE VATANDAŞLARIN İSTEKLERİ DİNLENDİ

Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın ve Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Fatih Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların isteklerini dinledi.

BASKIN: SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNÜN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Fatih Mahallesi Muhtarı Sedat Ulus’un ev sahipliğinde gerçekleşen programda Kaymakam Baskın açış konuşmasında; “Bugün mahallenin sorunlarını yerinde dinleme, istişarede bulunma, talepleri alma ve kamu hizmet kalitesinin sunumunda daha verimli bir çalışma yürütmek üzere, Belediye Başkanı ve ilgili daire amirleri ile birlikte bu toplantı düzenlendi. İlgili kurumların sorumluluk alanındaki sorun ve taleplerin çözümü konusunda istişarede bulunularak, çözüm aranması ve ilçe ölçeğinde çözümü mümkün olmayan konuların ise, Kaymakamlık olarak takipçisi olunacaktır” dedi.

GÜL: İLÇE GENELİNDE HİZMETLERİMİZ SÜRÜYOR

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül de ilçe genelindeki hizmetleri vatandaşlara anlatarak çalışmaların süreceğini belirtti. Vatandaşlara sabır ve destekleri için teşekkür eden Gül, “Belen’in güzelleşmesi için var gücümüzle çalışacağız” dedi. 

VATANDAŞLAR İSTEKLERİNİ İLETTİ

Mahallelerinde karşılaştıkları sorunları dile getirmek üzere söz alan vatandaşlar, sorun ve taleplerini ilettiler. İlgili kurum amirlerince sorunların dinlenmesi, cevaplandırılması ve notların alınması ile toplantı tamamlandı. Kaymakam Baskın, katkı ve katılımlarından dolayı hem mesai arkadaşlarına hem de mahalle sakinlerine teşekkür etti. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.