BELEN’E YAPILACAK OLAN CAM TERAS İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

BELEN’E YAPILACAK OLAN CAM TERAS İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Hatay’ın Belen ilçesinde bölge halkının kullanımına sunulan seyir terasından sonra, Belediye Başkanı İbrahim Gül, şehre ayrı bir prestij kazandırmayı düşündüğü cam teras projesi için düğmeye bastı.

GÜL: KISA SÜREDE ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül göreve geldiği günden bu yana özellikle dik yamaçlardaki yerleşim birimlerinin yaşam kalitesini yükseltmek ve katkı sunmak üzere, ulaşımı kolaylaştıran dokunuşlarıyla halk tarafından ciddi destek görüyor.

Bölgenin sayfiye yeri olma özelliğiyle turizmin gelişimine katkı vermek üzere yapmayı planladığı cam teras ile şehre ilgi ve dikkat çekmeyi hedefleyen Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, “Cam terasla ilgili tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz. Ekiplerimiz şu anda altyapı için detaylı çalışma yapmakta, inşallah en kısa sürede çalışmalar bitince proje çalışmalarına başlayacağız” dedi.

Mimari yapısı ve görüntüsüyle oldukça iddialı bir cam teras inşa etmeyi planladıklarının altını çizen Başkan İbrahim Gül “Mimarisi ve görüntüsüyle belki de Türkiye’de ender yapılardan biri olacak cam terasımız. Cam terasımızın inşasından sonra oraya gelen misafirlerimiz seyrine doyum olmayacak bir manzarayla da karşılaşacaklar. Çok önemli bir noktaya gelecek, seyri doyumsuz olan, bir tarafıyla ilçe, diğer tarafıyla İskenderun ve deniz manzarasına sahip bir yapıyı Belen’imize kazandıracağız” diye konuştu. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.