BERBER YILMAZ KARAAHMETLİ, TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

BERBER YILMAZ KARAAHMETLİ, TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Hataylı berber Yılmaz Karaahmetli, Türkiye Berberler Federasyonu ve EoruCup’ın geçtiğimiz günlerde düzenlemiş olduğu organizasyondan alnının akıyla çıktı ve 4 kategori arasında 40 yarışmacı ile en çok yarışmacının olduğu razor fade(sıfırlama) kategorisinde Aydın bölgesinden 1’inci Onur Özden, İstanbul bölgesinden 2’inci Ersin Gültekin’in ardından 3’üncülük ödülüne layık görüldü. Karaahmetli, öte yandan aynı organizasyonda şov ekip arkadaşları Feyyaz Canpolat, Mehmet Kemal Kanat, Ensari Bingöl, Yusuf Akyüz, Semih Yıldırım ile beraber en iyi sahne ödüllerinden birini aldı.

“HEDEFİM, YURTDIŞINDA YARIŞMALARA KATILMAK”

Bu güne kadar katıldığı bir çok yarışmadan ödül ve derecelerle ayrıldığını dile getiren Karaahmetli, “2010 yılında Ortadoğu Asi Esinti Festivalinde 1’inci oldum, 2021 yılında Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonunun düzenlediği yarışmada 3’üncü oldum. Son olarak, Türkiye Berberler Federasyonu ve EoruCup’ın geçtiğimiz günlerde düzenlemiş olduğu organizasyonda da 3’üncülük ödülü aldım. Şehrimizi bu tip organizasyonlarda temsil etmekten onur duyuyorum bundan sonraki hedefim şahsım ve şehirim adına yurt dışında yarışmak olacak” dedi.

BAŞKAN MAHMUT AYRANCI’DAN TEBRİK ZİYARETİ

Hatay Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mahmut Ayrancı, katıldığı yarışmadan ödülle ayrılan Yılmaz Karaahmetli’yi ziyaret ederek, plaket takdiminde bulundu. Ayrancı, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “ Eurocup Türkiye İnternational ve Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu ile beraber düzenlenen yarışmada razor fade kategorisinde 40 kişi arasından 3’üncü olan ve Hatay şov ekibi ile sahne performans ödülü alan değerli üyemiz  Yılmaz Karaahmetli’ye plaketini takdim ettim. Başarıları daim olsun inşallah” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.