BEREKET KÖFTE İŞ YERİNİ HATAY HALKININ BEĞENİSİNE SUNDU

BEREKET KÖFTE İŞ YERİNİ HATAY HALKININ BEĞENİSİNE SUNDU

Köftecilik sektörüne yeni bir soluk getiren Bereket Köfte iş yerini Hatay halkının beğenisine sundu. Antakya’nın köfte sektörüne yeni bir soluk getiren Bereket Köfte, iş yerini Hatay halkının beğenisine sundu. Köfte sektöründe iddialı olduğu gösteren Bereket Köfte’nin açılışına AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, AK Parti Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Sabriye Güçlü ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Antakya’nın en sevilen ve vazgeçilmez tatlarından olan Hatay’ın meşhur köftesi Bereket Köfte lezzetli ve uygun fiyatlarıyla müşterilerini bekliyor. Ev ve İş yerlerine servis yaptıklarını belirten Bereket Köfte işletme sahibi Bekir Sertbaş yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi ‘’ Yeni iş yerimizde tüm vatandaşlarımızı köftelerimizin tadına bakmaya bekliyoruz. Biz Bereket Köfte olarak tüm vatandaşlarımızın yeni yerimizi ve köftemizi çok seveceğine canı gönülden inanıyoruz.  Cebrail Mahallesi Fatih Caddesi (Eski Ali Haydar Hastanesi yanı) No : 20/A adresindeki iş yerimizde köftelerimiz cüzi bir miktardan müşterilerimize sunulmaktadır. Köftelerimizin yanı sıra soğuk ve sıcak içeçeklerimiz de mevcuttur. Antakya’nın her yerine paket servisimiz mevcuttur. Alo paket servisimiz için telefon numaralarımız 0505 023 77 10 , 0326 212 56 02’dir. Tüm hemşehrilerimizi köftemizin tadına bakmaya davet ediyoruz’’ dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.