Berfin geleceğine umutla bakıyor

İskenderun’da asitli saldırıda yüzü yanan, kadınların desteğiyle tedavi süreci başlatılan, Sağlık Bakanlığı’nın girişimiyle tedavisi süren, iki ayda üç ameliyat olan Berfin Özek artık geleceğe umutla bakıyor.

Berfin geleceğine umutla bakıyor

Berfin geleceğine umutla bakıyor

İskenderun’da asitli saldırıda yüzü yanan, kadınların desteğiyle tedavi süreci başlatılan, Sağlık Bakanlığı’nın girişimiyle tedavisi süren, iki ayda üç ameliyat olan Berfin Özek artık geleceğe umutla bakıyor.Gerçekleştirilen üç ameliyatın ardından göz kapakları ve dudağı yeniden yapılan Berfin Özek İskenderun’a ailesinin yanına dinlenmek için geldi. Annesi Zeynep Özek ile kendilerine yaşadıkları olayın başından beri sahip çıkan İskenderun Kadın Platformu üyelerini ziyaret ederek, teşekkür etti, onlarla kucaklaştı.

Doktoru Mehmet Mutaf için mükemmel bir doktoru olduğunu ifade eden Berfin Özek Kadın Platformu üyelerinin kendisine verdiği moral ve sahiplenmesinden dolayı da kendisini çok güçlü hissettiğini söyledi. Tedavisinin henüz tamamlanmadığını iki ameliyat daha olacağını belirten Berfin Özek “Üç ameliyat geçirdim. Bu süreçte çok zorlandım, çok acı çektim. İnsanlar dışarıdan nasıl görüyor ama gerçekten çok zor süreçler geçirdik. Yeri geldi ağladık, yeri geldi güldük. İnsanlarımızın kadınlarımızın desteği çok oldu üzerimizde. Hepsi benim ailem oldu” dedi.DOKTORUM SAYESİNDE UMUDUMU KAYBETMEDİM Doktorunun çok iyi ilgilendiğini her aşamasında yanında olduğunu ve motive ettiğini aktaran Berfin Özek “Bana sürekli ‘acı olmayacak korkma sürekli yanındayız’ diyen o adamın hakkını gerçekten ödeyemem. O kadar iyi yürekli, o kadar narin merhametli bir adam ki, elimi tuttuğu zaman başaracağız, olacak bu iş dedi. Ben de hiçbir zaman umudumu kaybetmedim. Her zaman içimde bir yaşama sevinci vardı, yaşama tutunmaya devam edeceğim. Herkese yanımda olduğu için çok teşekkür ederim. Kucak dolusu sevgiler diye konuştu. AYNALARA BAKIYORUM ARTIK Doktorum iki ameliyat daha geçireceğini de ekleyen Berfin Özek “Bu süreç bile bilmiyorum siz nasıl görüyorsunuz ama, o kadar ilerleme var ki,  çok hem de. Aynalara Bakıyorum artık. insanların tepkileri de baya iyi. Kendimi çok güçlü hissediyorum. İnşallah daha da iyi olacak. Bir ay sonra tekrar gideceğim, doktorum ne derse ona göre hareket edeceğiz. Göz içinde ameliyat süreci başlayacak. Görme olanağı olur mu bilmiyoruz ama inşallah olur” şeklinde konuştu.Anne Zeynep Özek de kızındaki gelişmeleri görünce çok mutlu olduğunu, eski güzelliğine kavuşması için dua ettiğini ifade ederek şunları söyledi: “Kızımın şu anki halini görünce daha umutlu oldum. Kadın platformuna ve bize sahip çıkanlar nasıl teşekkür etsem bilemiyorum. Bize hep arka çıktılar bin anne bir kardeş oldular. İnanıyorum ki kızım düzelecek eski halini alacak”İskenderun Kadın Platformu sözcüsü Belgin Ayrancı, platform üyeleri Ayten Eröksüz ve Hülya Ateş Berfin’i karşılarında büyük bir yol kat etmiş şekilde görmekten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek “İçimizde her gün kadınlara yönelik erkek şiddeti Türkiye de olduğu gibi yaşadığımız kentte de  her geçen gün katlanarak büyüdüğünü görüyoruz. Berfin ile aramızda çok ciddi bir bağ oluştu aramızda başından beri Berfin’in yanında olacağımızı ve bu işin peşini bırakmayacağımızı söyledik. Berfin’in yaşama bir nebze olsun tutunması bizleri çok mutlu ediyor. Hayata küsmediği için Berfin’in bu azminden dolayı da kutluyoruz. Şuan nefes alıyor olması çok anlamlı.” HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.