Meşale Gazetesi

BERFİN ÖZEK, YÜZÜNE KEZZAP ATAN SEVGİLİSİYLE EVLENDİ

BERFİN ÖZEK, YÜZÜNE KEZZAP ATAN SEVGİLİSİYLE EVLENDİ

Türkiye’nin günlerce konuştuğu isim olan Berfin Özek, yüzüne kezzap atan erkek arkadaşıyla evlendi. Şikayetinden vazgeçen Casim Ozan Çeltik’le kıydırdığı nikah sosyal medyada paylaşıldı.Hatay’ın İskenderun ilçesinde Berfin Özek (21), 2 yıl önce yüzüne asit dökmesi sonucu yüzünden yaralanmasına neden olan eski erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik (23) ile evlendi. Berfin Özek’in şikayetinden vazgeçerek Casim Ozan Çelik’le kıydırdığı nikah sosyal medyada paylaşıldı.

Çeltik´in asitli saldırısına uğradı

İlçede 15 Ocak 2019 tarihinde dershaneden çıkıp evine giden Berfin Özek, bir süre önce ayrıldığı erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik´in asitli saldırısına uğradı.Yüzünde derin yanık oluşan Özek, yanık ünitesindeki tedavisinin ardından taburcu oldu ancak yüzünde ağır yanık izleri kaldı. Sağ gözü görme yetisini kaybeden Özek’in göz kapakları ve dudağına estetik operasyon yapıldı.Kız arkadaşının yüzünü tanınmaz hale getiren bir gözünü kaybetmesine neden olan Casim Ozan Çeltik olayın ardından tutuklandı. Yargılama sürecinde Berfin Özek erkek arkadaşını affettiğini açıkladı ve şikayetinden vazgeçti.

Cezaevinden çıktı dünya evine girdi

Casim Ozan Çeltik son duruşmada tahliye edildi. Berfin Özek ile barışan Casim Ozan Çeltik evlenmeye karar verdi. Berfin Özek, dün yüzünü tanınmaz hale getiren erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik ile evlendi. Berfin Özek’in evlilik kararı sosyal medyada da gündem oldu.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.