BEŞİKTAŞ MAÇI ÇOK ZOR GEÇECEK!

BEŞİKTAŞ MAÇI ÇOK ZOR GEÇECEK!

Ömer Erdoğan: “Beşiktaş maçı, çok zor bir karşılaşma olacak. Beşiktaş bana göre hem kadro kalitesi hem de oynadığı futbol açısından Trabzonspor ile beraber ligin en iyi takımı”

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, hafta sonu oynanacak Beşiktaş maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’ın ligde en iyi futbol oynayan takımlarının başında geldiğini ifade eden başarılı teknik adam, Beşiktaş’ın Galatasaray maçında ne kadar iyi ekip olduğunu ispatladığını söyledi. Beşiktaş maçı öncesinde TRT Spor mikrofonlarına konuşan Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, “Beşiktaş maçı, çok zor bir karşılaşma olacak. Beşiktaş bana göre hem kadro kalitesi hem de oynadığı futbol açısından Trabzonspor ile beraber ligin en iyi takımı. Galatasaray’la oynadıkları derbide ne kadar kaliteli bir takım olduklarını gösterdiler. Biz de onlara karşı ev sahibi olma avantajımızı kullanmak istiyoruz. Çok zor bir maç bizi bekliyor” diye konuştu.

KUNTZ BAŞARILI OLACAKTIR

Milli Takımın başına getirilen teknik direktör Kuntz’la ilgili soruya da yanıt veren Ömer Erdoğan, “Yerli ya da yabancı olarak değerlendirmek doğru değil. Kuntz’u uzun zamandır takip ediyorum, çok başarılı ilerliyor. Kuntz’un Milli Takımın başında başarılı olacağını düşünüyorum” değerlendirmesinde bulundu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.