Meşale Gazetesi

BEŞİZLERİ İLE TEK BAŞINA MÜCADELE EDİYOR

BEŞİZLERİ İLE TEK BAŞINA MÜCADELE EDİYOR

Merve Huyluoğlu Covid-19 salgını sürecinde  2020 yılının Temmuz ayında Aile  Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın girişimleri ile Türkiye’ye getirilen beşiz bebekleri ile tek başına  mücadele ediyor.11 aylık olan beşiz bebekleri ve 4 yaşındaki kızı ile Anneliğin hakkını veren fedakar bir isim olarak karşımıza çıkan Merve Huyluoğlu gününün tamamını çocuklarına ayırıyor. Eşinin geçici işle eve destek olmaya çalıştığını söyleyen  Merve Huyluoğlu yetkililerden eşi için devamlı bir iş bulunması konusunda talepte bulundu.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününü bebekleri ile birlikte geçiren anne Merve Huyluoğlu 3 saat uyku ile ayakta durduğunu belirterek başladığı açıklamasında : “ Sekiz aydır sadece çocuklarım ile ilgileniyorum.Zorunlu olmadıkça evde dışarıya hiç çıkmıyorum.Eşim sağolsun çocukların bakımı konusunda en büyük destekçim.Aile büyüklerimiz de sağolsunlar bakım konusunda yardımcı oluyorlar bana.Masrafımız çok fazla ve En büyük ihtiyacımız çocuk bezi .Daha önce de yapılan haberlerden sonra  bazı kuruluşlardan destek geldi. Destekleri devam edeceğini umut ediyorum.

Bir kadın için en güzel duygu olan Anneliği en güzel şekilde yerine getirmenin verdiği mutluluk ile Kadınların istedikten sonra her şeyin üstesinden geleceğini  söyleyerek, tüm kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.”dedi. Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.