BEYAZIT’A UMUT OL

BEYAZIT’A UMUT OL

Hatay’da görevli polis memuru Şükrü Eser’in minik oğlu Beyazıt Eser, küçük yaşta teşhisi konulan SMA Tip-1 hastalığının tedavisi için kendisine uzanacak yardımları bekliyor. Hastalığın tedavisi için gereken yardımın toplanabilmesi için aile tarafından bir banka hesabı açıldı. AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu da sosyal medya hesabından ailenin yardım isteğini paylaştı.

YAVRUMUZA HEP BİRLİKTE UMUT OLALIM

SMA Tip 1 hastası Beyazıt Eser’in babası Şükrü Eser, oğlunu sağlığına kavuşturacak ilaca erişebilmek için yardım çağrısında bulundu. Yardım çağrısına sosyal medya hesabından destek veren AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Beyazıt’a umut ol. Evladımızın valilik izinli kampanyasına destek olalım. Yavrumuza hep birlikte umut olalım, sahip çıkalım’’.  Dedi. Aile adına Vakıflar Bankası’ndan açılan yardım hesabına isteyen vatandaşlar yardım edebiliyor.  Yardımlarınızı: TR25 0001 5001 5800 7312 9815 88 numaralı İBAN hesabına yapabilir, minik Beyazıt’a ve ailesine ‘umut’ olabilirsiniz. Haber: M.Mustafa ÇAYLI

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.