BİLGİN, AK PARTİ’YE GEÇTİ

BİLGİN, AK PARTİ’YE GEÇTİ

Gelecek Partisi  Kurucu Hatay İl Başkanı Ahmet Bilgin partisinden istifa ederek, AK Parti’ye geçti.  Gelecek Partisi Kurucu Hatay İl Başkanı,Teşkilat Komisyon Üyesi, Bölge Koordinatörü Ahmet Bilgin ve bazı ilçe başkanlarının yanı sıra parti üyelerininde  Gelecek Partisi’nden istifa ettiği belirtildi. AK Parti Hatay 7. Olağan İl Kongresine katılım sağlayan Ahmet Bilgin,  Gelecek Partisi Samandağ İlçe Başkanı Mehmet Biber, Gelecek Partisi Kumlu İlçe Başkanı Bilal Er ve bazı Gelecek Partisi Hatay İl Yönetim Kurulu Üyeleri  resmen AK Parti’li oldu.  Partilerinden istifa eden Ahmet Bilgin ile beraberindeki bazı ilçe başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine AK Parti rozeti takıldı.

ROZETLERİ BAKAN GÜL TAKTI

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün katıldığı ve Adem Yeşildal’ın İl Başkanı olarak seçildiği kongrede Gelecek Partisi Hatay Kurucu İl Başkanı, Teşkilat Komisyon Üyesi, Bölge Koordinatörü Ahmet Bilgin’in yanı sıra Gelecek Partisi Kumlu İlçe Başkanı Bilal Er, Gelecek Partisi Samandağ İlçe Başkanı Mehmet Biber ile Gelecek Partisi Hatay İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Vuran, Ahmet Saz Cuma, Şerif Aslan, Adalet Düzgün ve Tarık Soğalan Gelecek Partisi’nden istifa ederek, AK partiye geçiş yaptılar. AK Partiye geçiş yapan Bilgin ve beraberindeki heyete rozetleri Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından takıldı. Rozet töreninin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.