BİZ BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ

BİZ BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Murat Adal, bir yandan misafirlerini ağırlarken, bir yandan da toplumsal meselelerle ilgili mesajlar vermeyi de ihmal etmiyor.

Son günlerde Ülkü Ocakları ekseninde Milliyetçi camiaya yapılan saldırılar ve Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde meydana gelen olayların ardından daha da gerginleşen ortamda vereceği mesajlar daha da önemli hale gelen Hatay’da Milliyetçi camianın lideri konumundaki Adal, verdiği mesajlarla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanıyor. Misafirleriyle gündemi değerlendiren Adal, her ziyaretçisiyle yakından ilgileniyor. Başkan Adal, ziyaretçileriyle fikir alışverişinde bulunarak ülke gündemi ile ilgili değerlendirmeler yapıyor.

TÜM ZİYARETÇİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM

Başkan Adal, ziyaretçileriyle çekildiği hatıra fotoğrafıyla ziyaretlere son verirken, tüm vatandaşlara kapısının sonuna kadar açık olduğunu da belirtiyor. Başkan Adal, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, “Allah bir, Vatan bir, Bayrak bir, Kitap bir, Millet bir. Böldürtmeyeceğiz. Bizleri bir an olsun Dualarından, kalplerinden eksik etmeyen, varlıklarıyla Şeref duyduğum birbirinden kıymetli Ağabeylerime, Ablalarıma, kardeşlerimize ziyaretlerinden dolayı Canı gönülden Teşekkür ediyorum. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz” ifadelerini kullandı. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.