BİZ HAZIRIZ, AMAÇ; TOPLUMA İYİ İNSAN YETİŞTİRMEK

BİZ HAZIRIZ, AMAÇ; TOPLUMA İYİ İNSAN YETİŞTİRMEK

Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi toplantı salonunda Defne Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan başkanlığında  toplantı yapıldı. Yapılan toplantıya Şube Müdürleri Mahmut Doğan,  Ali Uyma ve Okul Kurum Müdürleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantının açılış konuşmasında Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, 2021-2022 Eğitim Öğretim yılının genel bir değerlendirmesini yaparak, ”İlçemizdeki eğitim öğretim faaliyetlerini en iyi şekilde yerine getirmek, imkanlarımızı en verimli şekilde kullanarak yapabileceklerimizi yapmalıyız. Yaz tatili boyunca hazırlıklarımızı tamamlayarak yeni eğitim öğretim yılına biz hazırız diyoruz. Hatay’ın akademik olarak en başarılı ilçesinde çalışıyoruz. Amacımız akademik başarı ile birlikte topluma iyi insan yetiştirmek olmalı” dedi. Açılış konuşmasından sonra yönetmeliklerdeki değişiklikler de göz önüne alınarak gündem maddeleri tek tek ele alınıp görüşüldü, istişarelerde bulunuldu.Toplantı sonunda Defne Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan toplantıya katılan okul / kurum müdürlerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.