BOLAT: HEDEF ŞAMPİYONLUK

BOLAT: HEDEF ŞAMPİYONLUK

İskenderunspor A.Ş. Kulüp Başkanı Hakan Bolat, stadın yıkılıp yerine yenisinin yapılmamasından dolayı takımın çok şeyler kaybettiğini, buna rağmen, yılmadan usanmadan yeni sezona daha güçlü ve Play-Off’u oynayacak bir kadro kurduklarını söyledi.

Yeni sezona kendi tesislerinde hazırlanan İskenderunspor A.Ş.’de çalışmalar devam ederken Hakan Bolat başkanlığındaki yönetim de geleceğe dair programlar yapıyor. İskenderun ORG TV’ye konuşan kulüp başkanı Hakan Bolat, takımın daha iyi olabilmesi ve liglerde başarılı olabilmesi için satış konusunda girişimlerde bulunduklarını, ancak ciddi bir alıcının çıkmaması üzerine yeniden yeni sezona hazırlandıklarını kaydetti. Başkan hakan Bolat, destek noktasında bekleneni göremediklerini ileri sürdüğü konuşmasında “Biliyorsunuz birazcık serzenişte bulunmuştuk. Satmak istedik, kapatmak istedik. Fakat ciddi bir alıcı çıkmadığı için devam ettik. Statsız devam etmek çok zor bir şey. Bir takımın stadı olmadan, kendi şehrinde oynamadan çok zor. Bu arada stat olmadan birinci lige çıkmak için çok büyük kaynak harcadık. Keşke harcamasaydık, stattın bitmesini bekleseydik, normal bir takım kursaydık. Bu sene veya gelecek sene stat açıldığında böyle bir olayın içine girseydik” şeklinde itiraflarda bulundu.

STATSIZ ÇOK YORULDUK

REKLAM ALANI

Stadın bir takım açısından çok önemli olduğuna dikkat çeken Bolat, stadın biteceği sözünü verenlere de şu şekilde sitem etti: “Gerçekten ilerleyen günlerde görüyoruz ki stadın ne kadar önemli olduğunu. Stadın ne kadar gerekli olduğunu ve her türlü yarışa girseniz statsız ve seyircisiz olmayacağını artık anladık. Bunun için çok yorulduk. Bunun için çok büyük serzenişlere girdik. Haklı mıydım, haklıyım. Çünkü stat yıkıldı, yerine üç ayda yapılacak dediler. Deprem girdi bir sene oldu. Gecen sene aralık ayında bitiyordu. Bu seneye uzadı. İş çok daha planlı çok daha doğru müteahhitlerle yapılması gerekiyordu. Üç aylık bir süre lazım diye tahmin ediyorum aralıkta orada maç yapılır.  Aralık ayına kadar Kırıkhan’da oynarız. İnşallah stat eksiksiz olarak açılır. Kasım veya Aralıkta geçeriz, oynarız.”

İKİ YILLIK PLAN HAZIR

Başkan Bolat, yeni sezon öncesinde geleceğe dair iki yıllık plan hazırladıklarını da kaydederek “Takıma 24 aylık program yaptık. Amacımız birinci lige çıkmak. Birinci ligden süper lige çıkmak. Biz bundan asla vaz geçmeyeceğiz. Ama biraz sabır gerekiyor. Özellikle birinci lige çıkmayı çok istiyorum. Ama bu sene bunu yaşatmamız zor. Play Of’u zorlayacak bir takım kurduk. Çok koşan bir takım kuruyoruz. Bu seneki takımı çok gençleştirdik. Seneye de stadımız, her şeyimiz düzgün olursa şampiyon bir kadro kurmak istiyorum. Kurmaylarımızla beraber 24 aylık bir program yaptık. Futbolda program yapmazsan sonu hüsranla biter, küme düşmeyle biter. Maddi destekler bekliyoruz. Sponsorluklar bekliyoruz” diye konuştu.

HEDEF PLAY-OFF

Yeni transferlerin hem genç, hem de koşan özelliklere sahip olduğunun altını çizen Bolat şunları dedi: “Yeni sezon için 13-14 yeni oyuncu transfer ettik. Transferi kapattık. Takım hazırlanıyor. Bence çok koşan, çok agresif takım yarattık. Seyircilerimizin de, futbol kamu oyununda hoşuna gidecek. Tempolu oyun oynayan bir takım yarattık. Hedefimiz tabi ki Play Of. İki, üç yılın içinde her şeyi çözeceğiz ama biraz sabır lazım. İskenderunpor dilediği yere mutlaka gelecektir. Bizimle veya bizsiz gelecektir.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.