BÖLGENİN İLK VE TEK GERÇEK TABANCA ATIŞ POLİGONU:“RİB POLİGON”

BÖLGENİN İLK VE TEK GERÇEK TABANCA ATIŞ POLİGONU:“RİB POLİGON”

Atış tutkunlarının yıllardan beri bekledikleri gerçek tabanca ile atış poligonu hizmete açıldı. Yılların tecrübesine sahip deneyimli uzman yönetici kadrosu olan ve tüm ayrıntıların en ince biçimde düşünülerek tasarlanılmış profesyonel 5 yollu atış poligonunda ister kendi tabancanız ile isterseniz de  işletmenin size vereceği tabancalar ile atış yapabileceksiniz. Aynı zamanda tesiste gerçek savaşı aratmayacak bir adrenalin yaşayabileceğiniz Airsoft parkuru, okçuluk meraklıları için ok atış alanı, Dart köşesi ve ailelerin rahatça vakit geçirebileceği poligon cafe bulunmaktadır. . Atış uzmanlarının Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Müdürlüğünden emekli ve tabanca atışı konusunda deneyimli ve özel eğitim almış personellerden oluşmaktadır. 

Bölgeye böylesine profesyonel bir atış poligonu kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden İşletmeci İzzet Yaylacı yaptığı açıklamasında:” Bir aile şirketi olan RİB poligon ortakları Zehra Yaylacı ve Ayşegül Dalbudak’ ın poligonun her aşamasında yaptığı katkılar sayesinde Uluslararası atıcılık federasyonu (ISSF) tarafından belirlenmiş standartlara uygun digital mesafe ve kamera kontrollü hedef çağırma sistemine sahip son teknolojiye sahip bir tabanca atış poligonudur.Poligonumuzun kısa sürede görmüş olduğu yoğun ilgi ne denli doğru bir hamle yaptığımızın en büyük göstergesidir. Atış tutkunu olan müşterilerimizin  bizlere “Böylesine profesyonel bir atış poligonunu yıllardır beklemekteydik, atış yapmak için başka şehirlere gitmek zorunda kalıyorduk, artık bizi bu dertten kurtardınız emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde yorumları tüm ekibimizi motive etmiştir. Atış poligonumuzda tüm atışlar uzman, deneyimli ve özel eğitim almış uzmanlar  eşliğinde yapılmaktadır. Atış yapacak vatandaşlarımız, 18 yaşından gün almış olmak şartıyla kimlik kartı ile gelebilir. 18 yaşını doldurmamış olanlar yanlarında velisi veya vasisi ile gelerek tabanca atışı yapabilirler. Ayrıca ruhsatlı tabancası olan vatandaşlarımızda ruhsatlarını ibraz etmek suretiyle poligonumuzdan istifade edebilirler. Tabanca atışı konusunda kendisini bir üst seviyeye taşımak isteyen vatandaşlarımız içinde,  tabanca atış disiplini ve ileri atış teknikleri konusunda eğitim hizmeti de verilmektedir. Bu arada şunun da altını çizmek isterim ki açılışa özel fiyatlar ile hizmete başladık ve bir süre daha bu fiyatlar ile devam edeceğiz.

Tesisimizde bulunan Silah bakım odamız ve ilk yardım odamızda konusunda gerekli kurs ve sınavına girerek başarı elde etmiş personeller görev yapmaktadır. Atış konusunda kendini geliştirmek isteyen ve Atış heyecanını yaşamak isteyen tüm vatandaşlarımız Hatay’ ın ilk ve tek gerçek tabanca atış poligonuna davetlidir.”dedi. Özel Defne Hastanesi karşısı Özkan Golden City altında faaliyet gösteren Rib Poligonu rezervasyon için 0 326 503 0203 nolu numaradan arayabilirsiniz. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.