BU ARITMA TESİSİNİ KALDIRIN

BU ARITMA TESİSİNİ KALDIRIN

Meslek odaları BÜYÜKŞEHİR Belediyesine İsyan etti

Kısa adı HAMOK olan Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu, Turunçlu Arıtma Tesisi’nin taşınması için Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalara başlamasını beklediklerini dile getirdi.

HAMOK dönem sözcüsü Cem Hüzmeli’nin yaptığı basın açıklamasında, Arıtma tesisiyle ilgili TMMOB den beklenen raporun geldiğini hatırlatarak, “Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki; TMMOB Raporu, Arıtma Tesisi’nin taşınması zorunluluğunu her tür teknik, bilimsel ve şehircilik ilkeleri çerçevesinde ortaya koymuştur” ifadelerine yer verdi.

HAMOK dönem sözcüsü Cem Hüzmeli, Turunçlu’daki Arıtma Tesisinin kaldırılmasıyla yönelik yaptığı Basın açıklamasında şu görüşlere“HAMOK bugüne kadar çok önemli görevler üstlenmiş, bizleri ve toplumu ilgilendiren birçok konuda çalışmalar, görüşmeler ve basın açıklamaları yapmıştır. Bu çalışmalardan biri de, Defne ilçemizde yer alan ve yıllardır birçok mahalleye koku yayan, sağlık, çevre ve şehircilik anlamında çok kötü bir örnek sergileyen ve halkın büyük tepkisini çeken artıma tesisi ile hayvan barınağıdır. HAMOK, arıtma tesisinin yaydığı koku ve sağlık açısından yarattığı tehlikenin farkında olup, şehrin ortasında böyle bir tesisin olmaması ve yerinden kaldırılması konularında Büyükşehir Belediye Başkanımız ile defalarca görüşmeler yapılmıştır.Ancak bu görüşmelerden bu güne kadar sonuç alınamamıştır. Haber: Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.