BU FEDAKARLIK ALKIŞLANIR

BU FEDAKARLIK ALKIŞLANIR

“Hatay da öğrenci taşımacılığı yapan ve bünyelerinde 300 araç bulunan Dağ,Okyanus ve Hatay adlı öğrenci taşıma şirketleri bünyelerinde bulunan araçları şoförleri ile beraber hiçbir karşılık beklemeden devletin emrine  verdi.”

Hatay da öğrenci taşımacılığı yapan üç şirket salgın sürecinde devletin hasta taşıma işini kolaylaştırmak için bünyelerinde bulunan yaklaşık üç yüz aracı şoförleri ile beraber karşılıksız olarak devletin emrine verdiklerini açıkladılar. Doğa ,Okyanus ve Hatay adlı öğrenci taşıma şirketleri okulların kapanması üzerine işsiz kalmış olmalarına rağmen  böylesi ciddi  bir fedakarlıkta bulunmuş olmaları kamuoyunda takdirle karşılandı.

DEVLETİMİZİN YANINDA OLMANIN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ


Taşıma şirketleri adına bir açıklama yapan Galip Altınöz “Devletimizin yanında olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Destek veren herkesten Allah razı olsun İnşallah. Tüm dostlarımızdan destek bekliyoruz. Rabbim ülkemize ve insanlığa hayırlısıyla bu hastalıktan kurtulmayı nasip etsin inşallah” dedi.  Pandemi süreci sona erinceye kadar Antakya, Defne, İskenderun ve Altınözü ilçelerinde gönüllü olarak araçları ile hiçbir karşılık beklemeden hizmet vermeye devam edeceklerini belirten Galip Altınöz “Fedakarca yaptığımız bu kutsal hizmetimize katılmak isteyen herkesi bünyemize almaya hazırız’’ dedi.  Haber: Ferit Lif

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.