BU KADARI DA PES DEDİRTTİ!

OTO TAMİRCİDE PARÇA HIRSIZLIĞI

BU KADARI DA PES DEDİRTTİ!

Hatay, Antakya araçta motor kitleme arızasıyla Sanayi bölgesine aracını tamire götüren vatandaşın, araç tamiri sırasında araca ait motor dişli parçası çalındı. “Tamir bitti” denilen vatandaş aracıyla yola çıktığında duruma fark edip, başka bir tamircisine gidince parçanın çalındığı ortaya çıktı.Nihat Rifaioğlu isimli vatandaşın aracıyla yaşadığı sıkıntı kayıp parçayı ortaya çıkardı. ASraç yapıldı diyerek aldığı anacın sorunlu olduğunu hisseden vatandaş başka bir oto tamircide acı gerçeği öğrendi. Oto tamirciden parçanın yerinde olmadığını öğrenen vatandaş hukuki süreç başlatmaya hazırlanıyor.

DAVA AÇMAYA HAZIRLANIYOR

Akıllara durgun veren olayda motor kitleme sorunu nedeniyle 31 AOA 61 plakalı aracını Suriyeliler işlettiği bir oto tamircisini götüren Nihat Rifaoğlu yapıldı denilerek aldığı aracında sonun hissetti. Daha sonra aynı gün içinde başka bir tamirciye giden Rifaoğlu oğlu dişli parçasının araçtan söküldüğünü öğrendi. Tekrar sanayi bölgesine giden adam cevap alamayınca, hukuki süreci başlatma kararı aldı.Aracının parçasının kaybolmasıyla ilgili konuşan Nihat Rifaioğlu, “aracımın arızası var diyerek oto tamirciye girmiştim. Aracımı yaptıklarını söylediler. Fakat ben sorun hissetmeye devam edince 2 saat içinde bu kez de başka bir tamirciye gittim. Gerçeği orada öğrendim. İçinden aracın parçasının olmadığını söylediklerinde çok şaşırdım. Oto tamirci de araç hırsızlığıyla karşılaşacağım aklıma gelmezdi. Asgari ücretle çalışan biri olarak bir günde bin liranın üzerinde masrafa girdim. Ama kameralar kayıttaydı. Bende dava yoluna gidip hakkımı arayıp, hırsızlık yapanları bulacağım” ifadelerini kullandı. HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.