BU KUTLU DAVANIN MENSUBU OLMAKTAN GURURLUYUM

BU KUTLU DAVANIN MENSUBU OLMAKTAN GURURLUYUM

AK Parti Antakya 3. Olağan İlçe Kongresi’nde Av. Emrullah Gülen, yeniden Antakya İlçe Başkanı olarak seçildi. Emrullah Gülen, tek aday olarak girdiği kongreden güvenoyu alarak çıkmayı başardı.

AK Parti Antakya İlçe Kongresi, Çevre yolu Gülderen kavşağı karşısındaki Ayışığı Kır Bahçesi’nde gerçekleşti. Kongreye AK Parti Hatay Koordinatörü Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu, AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi, Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, İl-ilçe Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

MEHMET YELOĞLU: KONGREMİZ HAYIRLI OLSUN 

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu yaptığı selamlama konuşmasında, “Kurtuluş Caddesi projesi 2009 yılında benim tarafımdan hazırlandı. 10 yıl rafta bekleyen projeyi İzzettin Yılmaz raftan kaldırıp halkın hizmetine sunacak. 2023 hedefimiz var. Bu hedefe koşarken her türlü çalışma yapılırken muhalefet de boş durmamış. Kılıçdaroğlu “Virüs var mı var. Bunu ne yapacağız peki. Bunun iki bacağı var. Ne yapacağız tedavi olacağız” dedi. Yani buluşun güzelliğine bakar mısınız.

Kahvehaneler açık diyor. Peki kağıt oynanıyor mu hayır. Her oyunda yeni kağıt açılırsa oynanabilir diyor. Yani, buluşlara, hükümete önerilere bakar mısınız. Kılıçdaroğlu sen çok yaşa. Allah seni muhalefetin başından eksik etmesin. Bugün bayrak töreni yapacağız. Birtakım arkadaşlar bayrağı yeni gelen arkadaşlara devredecek. Ben geçmişten bu güne kadar emeği geçenlere teşekkür ediyor, bayrağı devralacak arkadaşlara da başarılar diliyorum. Durmadan yorulmadan gece gündüz koşarak bayrağı daha yükseğe çıkaracaklarına inanıyorum. Antakya 3. Olağan kongremizin ilimiz ve partimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

İZZETTİN YILMAZ: ANTAKYA İÇİN HİZMET ÜRETİYORUZ 

Her sene kongrelerimizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirirken, bugün maske ve mesafe kurallarına uymamız lazım. Her şey Antakya için diyoruz. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın istekleri doğrultusunda Antakya’yı geleceğe taşıyoruz.

 Antakya’da park, bahçe, son model araç gereçlerle Antakya’ya hizmet veriyoruz. Geçen yıl 45 kilometre asfalt döktük. Bu yıl da çalışmalarımıza devam ediyoruz. Antakya Kurtuluş Caddesi ve Uzun Çarşı projesinde ilk kazmayı vurarak çalışmalara başladık. Kurtuluş Caddesi’nde de sokak iyileştirme çalışmalarımız devam ediyor. Nikah ücretlerimiz gündüz ücretsizdir. Otopark ücretlerinde de düşüş gerçekleşti. Biz bu amaçla Antakya için çalışmaya devam edeceğiz. Yeni ilçe başkanımıza ve yönetimini tebrik ediyor, geçmişte ilçe başkanlığında emek veren herkese teşekkür ediyorum. Kongremiz hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

EMRULLAH GÜLEN: BÜYÜK TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun şekilde gerçekleşen kongrede katılımcıları selamlayan Emrullah Gülen, “Antakya 3. Olağan kongremize hepiniz hoşgeldiniz. Partimizin kurulduğu ilk günden bu yana bu kutlu davaya hizmet etmiş ve ahirete intikal etmiş herkese Allah rahmet etsin diyorum. Bu davayı daha da ileri taşımak için mücadele eden tüm dava arkadaşlarımı selamlıyorum. Sizler büyük Türkiye’nin mimarları olarak yine bizlerle berabersiniz. Selam olsun Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına omuz verenlere. Allah’ın izni, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ferasetiyle nice badireler atlattık. 2023 yılının arifesindeyiz. Yılların emeğinin ve gayretinin başarıyla taçlanması gerekmektedir. Milat 2023 yılıdır. Bizler İlçe başkanlığı olarak bu yolda yılmadan, yorulmadan çalışmalara devam edeceğiz. Hepinize katılımlarınız için teşekkür ediyor, sevgi, saygılarımla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ERULLAH GÜLEN TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

Ak Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik de kısa bir selamlama konuşması yaparak, kongrenin hayırlı olması temennilerini iletti.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri salondaki katılımcıları selamladı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilçe kongresine gönderdiği mesaj katılımcılara izletildi. Yapılan kongrede tek aday olan ve başkanlığa yeniden seçilen Av. Emrullah Gülen tebrikleri kabul etti. İlçe başkanlığına tek aday olarak giren Emrullah Gülen ve ilçe yönetimi tanıtılarak günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. Kongrenin sonunda oy verilme işlemine geçildi. Yapılan genel kurulda Antakya İlçe Başkanlığına yeniden Emrullah Gülen seçildi. Emrullah Gülen, kongrenin ardından tebrikleri kabul etti. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.