“BU MİLLETİN İKİ ELİ YAKANIZDA OLACAK”

“BU MİLLETİN İKİ ELİ YAKANIZDA OLACAK”

 ŞANVERDİ KILIÇDAROĞLUNA YANIT VERDİ

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve CHP’ye ilişkin eleştirilerde bulunurken Kılıçdaroğlu’nu HBB’deki yolsuzluklarını incelemeye davet etti. Şanverdi: “Eli kanlı PKK ile iş tutanlarla, ittifakınız devam ettikçe asıl bu milletin iki eli yakanızda olacak. Parti içinden bir heyeti Nevşehir’e gezmeye göndereceğinize Hatay Büyükşehir’in yolsuzluklarını incelemeye gönderin.”dedi.
BU MİLLETİN İKİ ELİ YAKANIZDA OLACAK
Kılıçdaroğlu’nun, partisinin TBMM Grubu’nda, “Esnafa sesleniyorum; bunlara oy verirseniz iki elim yakanınızdadır” sözünü anımsatan Şanverdi, kendisine “Eli kanlı PKK ile iş tutanlarla, ittifakınız devam ettikçe asıl bu milletin iki eli yakanızda olacak. Terörist cenazelerinde boy gösterdiğiniz müddetçe bu milletin iki eli yakanızda olacak. Bu milletin evlatları şehit olurken milli bir duruş sergilemeyip PKK ve destekçilerine hesap sormadıkça bu milletin iki eli yakanızda olacak.” diye seslendi.
SORMAYA CESARET BİLE EDEMEZLER
Hüseyin Şanverdi, Kılıçdaroğlu’nun, Gara’daki 13 şehit için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 83 milyon adına yönelttiği soruların cevabını çok iyi bildiğini, ancak işine gelmediği için bu sorularla milleti yanıltmaya çalıştığını kaydetti .Şanverdi, “Sayın Kılıçdaroğlu, bu soruları sen Meclis kürsüsünden ittifakınızı ilan eden PKK iş birlikçilerine soracaksın. Soramazlar, sormaya cesaret bile edemezler. Çünkü hesap sorsalar ittifakları bozulur. Onlar ittifakları bozulmasın diye uğraşıp dursunlar, Allah’ın izniyle kahraman Türk askeri ve emniyet teşkilatı, PKK’dan bunun hesabını soracak. Milletimiz de sandıkta PKK iş birlikçileri ve ortaklarından hesap soracak.” değerlendirmesinde bulundu.
CHP BELEDİYELERİNİN YOLSUZLUKLARINI SORGULA
AK Parti hükümetleri döneminde terör örgütü PKK’nın bitme noktasına geldiğini vurgulayan Şanverdi, hükümetin her alanda olduğu gibi terörle mücadele konusunda da destanlar yazdığını söyledi. AK Parti’nin, 19 yıldır milletine hizmet ettiğini ve buna devam edeceğini belirten Şanverdi, sözlerini şöyle sürdürdü:”CHP çıkıp malum destekçileriyle beraber yalanlara, iftiralara, beceriksizliğe devam etsin. Yağan karla bile mücadele edemeyen zihniyet, kalkıp milletin iradesini sorguluyor. Sayın Kılıçdaroğlu, sen bu milletin iradesini sorgulayacağına CHP belediyelerinin yolsuzluklarını sorgula. İstanbul’da kar yağdı ortalık felç oldu. Belediye Başkanınız yolları tuzlamakta aciz kaldı, utanmasa yolları tuzlukla tuzlayacaktı. İzmir Belediyesi bu gidişle bir sonraki seçimde yağan yağmurda ‘herkese bir kayık’ vaadinde bulunacak.
HATAY BÜYÜKŞEHİR’İN YOLSUZLUKLARINI İNCELEMEYE GÖNDERİN
Adrese teslim ihalelerle, katbekat fazla fiyat verilerek yapılan alımlarla yapılacak belediyecilik ancak bu kadar olur. Sayın Kılıçdaroğlu, neden bu yolsuzluklara ‘dur’ demiyorsunuz? Hatay Büyükşehirde yapılan yolsuzluklara bir ‘dur’ deyin. Parti içinden bir heyeti Nevşehir’e gezmeye göndereceğinize Hatay Büyükşehir’in yolsuzluklarını incelemeye gönderin.”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.