BU PROJE ALKIŞ ALDI

BU PROJE ALKIŞ ALDI

Portekiz ve İspanya’dan bazı okullar ile Türkiye’den on okulun katılımıyla yürütülen, Antakya’dan da Mustafa Kemal Akbay İlkokulu İngilizce öğretmeni Tülin Hürriyetoğlu’nun temsil ettiği “Little Giggles” Küçük Kıkırdamalar adlı eTwinning projesinin şarkı etkinliği yapıldı.

Bu etkinlikte, yüzlerce öğrenci, veliler ve Hatay eTwinning il koordinatörü Ömer Bektaş gibi konuklar ile internet ortamında eğlenceli dakikalar geçirdi. Öğrencilerin İngilizce konuşma, teknoloji kullanmak gibi becerilerini geliştirmek ve onları farklı kültürlerle tanıştırıp sosyalleştirmek amacıyla yürütülen bu projenin etkinliğine katılanlar bir sürprizle karşılaştılar.

Toplu etkinliklerin yasak ve tüm okulların kapalı olduğu bu dönemde, internet üzerinden canlı yayında gerçekleştirilen partide, karşılarında besteci ve müzisyen Kaan Karamaya’yı görünce çocuklar çok şaşırdı. Üstelik Kaan Karamayanın çocuklara büyük bir sürprizi vardı. Eskişehir İlkokulu İngilizce öğretmeni Kemal Küçükaltan’ın sözlerini yazdığı şarkıyı besteleyerek bu pandemi döneminde şarkıyı öğrencilere hediye etti. Haber Merkezi

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.