BU PROJE İLHAM KAYNAĞI OLDU

BU PROJE İLHAM KAYNAĞI OLDU

Cemil Şükrü Çolakoğlu İlkokulu ve Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi ortaklığıyla kabul edilen ve İlk hareketliliği 9-16 Ocak 2022 tarihinde Polonya’nın Lubsko kentinde gerçekleştirilen Erasmus+ K229 projesi Defne’deki ilkokullar için ilham kaynağı oldu.

Yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Proje konusu 2020 ve sonrası okuryazarlıktır. Polonya hareketliliğinde Pisa sınav sonuçları ülke bazında değerlendirildi. Proje ortağı ülkeler Polonya, Sırbistan, Malta ve İtalya. Projenin diğer hareketlilikleri öncelikle Sırbistan’da ve sırasıyla diğer ortaklarla devam edecektir. Cemil Şükrü Çolakoğlu İlkokulu idaresi ve öğretmenleriyle Avrupa’daki okullarda sosyal, kültürel ve bilgi birikimiyle en iyi şekilde temsil edildi ve edilmeye devam edilecek. Yine Cemil Şükrü Çolakoğlu İlkokulu olarak bundan sonraki projelere de istekle ve azimle katılım sağlanacaktır.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.