BÜYÜK GURUR VE SEVİNÇLE KUTLUYORUZ

BÜYÜK GURUR VE SEVİNÇLE KUTLUYORUZ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer veren HGC Başkanı Abdullah Temizyürek, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde İstiklal Mücadelesinde dönüm noktası olan, egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğu yeni bir devletin ilk adımı atılan ve 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasıyla anlam kazanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir gurur ve sevinçle kutluyoruz. Bu vesileyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102’nci yıldönümünü ve Cumhuriyetimizi geleceğimizin teminatı olan çocuklara emanet edilmesinde büyük pay sahibi olan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu vatan için canlarını feda eden Kahraman Şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan şanlı Gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle bugüne anlam katan bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum.” ifadelerine yer verdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.