Meşale Gazetesi

YAYMAN’DAN HATAYLILARA BARAJ MÜJDESİ

YAYMAN’DAN HATAYLILARA BARAJ MÜJDESİ

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Büyük Karaçay Barajı’nın su seviyesinin yüzde 80’lere ulaştığını söyleyerek, Hatay halkına önemli bir müjde verdi. Tüm dünyayı etkisi altına alan ve son olarak Türkiye’de de görülen korona virüs sonrasında adeta hayat dururken, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, tedbirler kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ederek, Hataylıların yüzünü güldürecek haberler veriyor.

Vatandaşın sorunlarını çözmek için mesaisine ara vermeden devam eden Yayman sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak Hataylılara müjdeyi verdi. Samandağ’da bulunan Büyük Karaçay Barajı’nın yüzde 80 oranında su seviyesine ulaştığını Korona virüs tedbirleri sürerken diğer yandan işlerini de takip ettiğini belirten Yayman yaptığı açıklama da “Hatay’ımızın 5 yıldızlı Büyük Karaçay BARAJINDA su seviyesi % 80’lere ulaştı.

Korona tedbirleri sürerken diğer yandan işlerimizi de takip ediyoruz. Samandağ’a can verecek Barajımız bu yıl su tuttu. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman barajın birçok işlevi olduğuna da dikkat çekerek u şekilde sıraladı 1) Antakya’ya içme suyu sağlayacak, 2) Sel ve Taşkınları önleyecek, 3) Tarım alanlarını sulayacak, 4) Enerji üretecek, 5) Bölgenin Abant gölü olacak” ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.