BÜYÜK ZAFERİN 102. YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

BÜYÜK ZAFERİN 102. YILDÖNÜMÜ KUTLANDI

Hatay’ın Antakya ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle kutlama programları gerçekleştirildi.

Antakya’daki programa Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, askeri ve sivil erkan katıldı. Çelenk sunma programının ardından protokol Antakya Şehitliği’nde şehit mezarlarını ziyaret etti. Hatay Valisi Mustafa Masatlı ve beraberindeki heyet şehit mezarlarına çiçek bıraktı.

ALTINÖZÜ’NDE ŞEHİT MEZARLARI ZİYARET EDİLDİ

REKLAM ALANI

Altınözü’ndeki program Tacettin Sürmeli Parkı’nda bulunan Atatürk Anıtı önünde gerçekleşti. Buradaki programa Altınözü Kaymakamı Mehmet Ser, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ve ilçe protokolü katıldı. Çelenk sunulmasının ardından Kaymakam Sert ilçe protokolünü kabul etti. Heyet daha sonra Fatikli Mahalle mezarlığında Şehit Piyade Er Galip Kocaoğlu ve vefat eden asker Tacettin Avcıoğlu’nun kabrini ziyaret edip, dualarla yad etti.

SAMANDAĞ’DA PROGRAMA YOĞUN KATILIM GERÇEKLEŞTİ

Samandağ’da program Kaymakamlık bahçesinde düzenlendi. Düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Emre Dündar, Belediye Başkan V. ,Baş Savcı V.  Kurum Amirleri, Gaziler, Siyasi Parti Temsilcileri, Muhtarlar, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hükümet Konağı bahçesinde Çelenk Sunma Töreni, Saygı durusu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan program günün anlam ve önemini belirten konuşma ve şiirle devam etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama programı İlçe Kaymakamı Emre Dündar’ın makamında tebrikleri kabul etmesiyle sona erdi. Defne ve Yayladağı ilçelerinde de çelenk sunulmasının ardından programlar sona erdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.