Meşale Gazetesi

BÜYÜKŞEHİR’DEN VATANDAŞA HAKARET

Kibirli cümlelerin havalarda uçuştuğu ve adeta vatandaşın ezilmeye çalışıldığı videoda vatandaş yine de derdini anlatamadı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN VATANDAŞA HAKARET

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığında görevli Fulya Kanatlı vatandaşa hakaret etti. Ulusal Medya’da konu olan vahim olay Samandağ’da gerçekleşirken, bir vatandaşın kamera görüntülerini gören Metin Savaş, kadrajın dışında kalarak olaya dâhil OLAMADI. Kibirli cümlelerin havalarda uçuştuğu ve adeta vatandaşın ezilmeye çalışıldığı videoda vatandaş yine de derdini anlatamadı.Büyükşehir’in küçük işlerinden biri olan vatandaşla uğraşma polemiği kameralara yansıdı. Sözde yanlış paylaşılan fotoğrafın gerçeğini çekmek için mağdur olan vatandaşların yanına gelen Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı bir görevli bir vatandaşla kavga ederek, vatandaşa hakaretlerde bulundu.Sesini yükselterek konuşan ve vatandaşın mağduriyetini gidermek yerine ukala tavırlarıyla dikkat çeken kadının beyaz pantolonla çamurlu alana gelmesi de dikkatlerden kaçmadı.

VATANDAŞA “DÜZGÜN BİR ŞEKİLDE HİZMET İSTEYİN” DEDİ

Fen İşlerine bağlı çalışan Kadın vatandaşla tartışırken Büyükşehir”i korumu psikolojisine bürünürken, “Biz burada çalışmıyor değiliz. Bu lütuf değil. Biz elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. Siz kamuoyunu yanlış bilgilendiriyorsunuz. Benim buraya gelme sebebi, siz yanlış paylaşım yaptınız diye geldim. Buraların resmini çekip paylaşacağım. Bugün aynı yağmur olması halinde aynı su aynı bölgeye tekrar dolacak. Bize çamur atmayın. Bu yol bize ait değil. Biz Samandağ belediyesine gönderdik. Samandağ belediyesi burayı yapmalıydı. Ben onları suçlamıyorum. Aynı yağmur yağdığında burası yine aynı olacak. Biz buraya çözüm üretiyoruz. Ben 500 mahalle ile uğraşıyorum. Siz giderseniz bağlı olduğunuz belediye ye başvuru yaparsınız. Düzgün bir şekilde isteyin. Neden Büyükşehir’i hedef aldınız. Paylaşımlarını düzgün yapın. Buradaki yolların bize ait olmamasına rağmen, bu yolların asfaltını dökebiliriz dedik.  Siz istemenin usulünü adabını bilmiyorsunuz.” İfadelerini kullandı.

METİN SAVAŞ SAKLANDI

Olay sırasında olayın tansiyonunu düşüreceği yerde çekim yapan telefonu görünce kadrajın dışında kalan ve kadınla vatandaşın tam 17 dakika boyunca tartışmasını kadrajın dışından izleyen ve buna müsaade eden Metin Savaş’ın korkak kediler gibi saklanması dikkatlerden kaçmadı. Önce araçtan adamın üstüne yürürcesine inen ve konuya dâhil olacakken kamerayı görüp, aradan sıvışan Savaş’ın kadınla adamı yalnız bırakması ve tartışmayı sürdürmesine sebep vermesi de büyük tepki topladı. HABER: KAZIM ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.