BÜYÜKŞEHİRLERDE BOMBALI EYLEM HAZIRLIĞINDAYKEN HATAY’DA YAKALANAN İKİ ZANLIDAN BİRİ ADLİYEDE

BÜYÜKŞEHİRLERDE BOMBALI EYLEM HAZIRLIĞINDAYKEN HATAY’DA YAKALANAN İKİ ZANLIDAN BİRİ ADLİYEDE

Büyükşehirlerde bombalı eylem hazırlığındayken emniyetin operasyonuyla Hatay’da yakalanan iki zanlıdan biri adliyeye sevk edildi.

Kırıkhan ilçesinde 18 Mart’ta düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Mehmet K’nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.Mehmet K, işlemlerinin ardından Hatay Adliyesine sevk edildi.Operasyonda yaralı yakalanan Suriye uyruklu E.K’nin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Olay

Emniyet Genel Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar neticesinde terör örgütü PKK/KCK/PYD/YPG mensuplarının ülkeye illegal yollardan girerek Hatay’ın Kırıkhan ilçesindeki çiftlik evinde saklandıkları tespit edilmişti. 18 Mart’ta düzenlenen operasyonda çıkan silahlı çatışmada Mehmet K. ile yaralı olarak Suriye uyruklu E.K. yakalanmıştı. Zanlıların büyükşehirlerde bombalı eylem hazırlığında oldukları belirlenmişti.

Mehmet K’nin, CHP Kırıkhan İlçe Teşkilatı üyesi olduğu ileri sürülmüş, bunun üzerine CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, zanlının olaydan 5-6 gün önce partiden istifa etmek için dilekçe verdiğini, olayın ardından da partiden ihraç edildiğini bildirmişti.(AA)

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.