ÇADIRDA GELİP NÖBET TUTARIM

ÇADIRDA GELİP NÖBET TUTARIM

Hatay’da  kamuoyunun sık sık gündeme taşıdığı, Turunçlu’daki Arıtma Tesisi için tavrını net bir şekilde paylaşan HESOB Başkanı Abdulkadir Kadir Teksöz, “Arıtma, miadını doldurmuştur” dedi.

27 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan TMMOB Hatay (Antakya) MBR Prosesli Atıksu Arıtma Tesisi Projesi Raporu ile beraber tartışma alanı daha da genişleyen, Defne ilçesi Turunçlu Mahallesi’nde yer alan Atıksu Arıtma Tesisi için bir açıklama da, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı Abdulkadir Kadir Teksöz’den geldi.

Konuya ilişkin paylaşımında, “Defne ilçemizdeki dostlar ve esnaflarımız arıyor, ‘Sayın Başkanım, Turunçlu Arıtma Tesisinin kaldırılması konusunda tavrın nedir’ diye? Tavrım net…” diyen Abdulkadir Kadir Teksöz, “Kurulacak çadırda gelip nöbet tutarım, dedim. Çay demleyebilirsiniz. Artık bu arıtma, miadını doldurmuştur” değerlendirmesinde bulundu. Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.