Meşale Gazetesi

CAHİT AŞKAR KOOPERATİF BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ

CAHİT AŞKAR KOOPERATİF BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ

Yayladağı İnovatif Tarım Mantar ve Çilek Yetiştiriciliği Üretim ve Pazarlama Kooperatifi Kongresi Yapıldı. Yayladağı inovatif Tarım, Mantar ve Çilek Yetiştiriciliği Üretim Ve Pazarlama Kooperatifi’nin Başkanlığı’na Cahit Aşkar seçildi.

Başkan Aşkar, kooperatif yönetim kurulu üyelerinin isimlerini Kamuoyuna açıklarken, yönetim kurulu üyelerinin şu isimlerden oluştu.

1- Cahit Aşkar, 2- Fehim Yaşekmez, 3-Turhan Metiş, 4-Ömer Çetin, 5-İbrahim Açık, 6-Beşşar Reccal, Denetim kurulu: 1-Ahmet Okay, 2-Hüseyin Devrim Kına, 3-İrfan Yalçın, 4-Bülent Benli.

Yapılan Kongre sonrası Başkan Aşkar Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte ilçe kaymakamı Muhammed Sait Baykot, Belediye Başkanı Mustafa Sayın ve ilçe Tarım Müdürü Yakup Karasoy’u ziyaretlerde bulundu.

Başkan Aşkar kooperatif hedefleri hakkında İlçe Kaymakamı Muhammed Sait Baykot, İlçe Belediye Başkanı Mustafa Sayın ve ilçe Tarım Müdürü. Yakup Karasoy’a kooperatifimizin kurulum amacı hakkında bilgilendirmelerde bulunduk, Bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.