ÇAKILI MAHALLE MAHALLE GEZİYOR

ÇAKILI MAHALLE MAHALLE GEZİYOR

Demokrasi ve Atılım Partisi Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı, mahallelerde çalmadık kapı kalmayana kadar gezerek vatandaşların sorunlarını dinliyor. Başkan Çakılı’ya ziyaretlerinde ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik ediyor. Çakılı, bu kapsamda Havuzlar Mahalle Muhtarı Mehmet Tektaş’a ziyarette bulunarak hasbihalde bulundu

. Mahallenin sorunlarını dinleyen Çakılı, DEVA Partisi’nin projelerinden bahsetti. DEVA Partisi Antakya İlçe Başkanlığı’ndan ziyaretlerle ilgili yapılan açıklamada, “İlçe Başkanımız Uğur Çakılı ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte sahada vatandaşı dinliyor, parti politikalarımız anlatıyoruz. Ülkenin ekonomik durumunu merak ediyorsanız, esnafı, işçiyi, emekliyi, çiftçiyi ve evdeki anneyi dinleyin.

Muhtar Ziyaretlerimiz devam ediyor. İlçe Başkanımız ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte muhtarlar günü münasebetiyle, Karaali Bölüğü Mahalle Muhtarı Nuriye Türkmen’e, Sümerler Mahalle Muhtarı Mehmet Keskin’e, General Şükrü Kanadlı Mahalle Muhtarı Ahmet Abay’a, Ürgenpaşa Mahalle Muhtarı Emin Müftü’ye, Saraykent Mahalle Muhtarı Yahya Sağıroğlu’na, Akevler Mahalle Muhtarı Sabahaddin Gül’e, Esenlik Mahalle Muhtarı Adnan Sönmez’e, Cebrail Mahalle Muhtarı Zafer Sarı’ya, Gazi Mahalle Muhtarı Süleyman Çaltak’a, Şirince Mahalle Muhtarı Ahmet Umarlar’a ziyarette bulunarak hasbihalde bulunduk” denildi.

PAZARIN NABZI TUTULDU

DEVA Partisi Hatay İl Başkanı Sabit Coşkun, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Salı Pazarını ziyaret ederek pazarın nabzını tuttular. Ziyaretle ilgili açıklamada, “Salı Pazarı Ziyaretimiz. İl Başkanımız Sabit Coşkun, İlçe Başkanımız Uğur Çakılı ve İl, İlçe Yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte, Salı Pazarına uğrayarak, pazarcı esnafın dertlerini dinledik. Resimlerde görüldüğü gibi, pazar boş, esnaf müşteri bekliyor. “Bugün en zengin ile en yoksul arasındaki fark 26 kat. Taraflı Cumhurbaşkanlığı Sistemi, başladı başlayalı 3,2 milyon kişi mutlak yoksulluk seviyesinin altına düştü. Üç kuruşla hayatta kalmaya çalışan insanların ülkesi olduk” ifadelerine yer verildi. M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.