ÇALIŞKAN: 14 MAYIS SEÇİMLERİ YENİ BİR BAHARIN BAŞLANGICI OLACAK

ÇALIŞKAN: 14 MAYIS SEÇİMLERİ YENİ BİR BAHARIN BAŞLANGICI OLACAK

Millet İttifakı Hatay Milletvekili Adayları Necmettin Çalışkan Nermin Yıldırım Kara, Servet Mullaoğlu ve Bekir Atahan İskenderun’da iftar programında vatandaşlar ve Basın mensuplarıyla buluştu.

Seçim çalışmaları kapsamında Payas,Dörtyol ve İskenderun’da vatandaşlar ile buluşan Çalışkan Saadet Partisi ilçe yöneticileri ile birlikte vatandaşın taleplerini dinledi. Bir dizi esnaf ve teşkilat buluşması gerçekleştiren Çalışkan 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaparak, “Bu seçimler ülkemizin ve milletimizin geleceği için yeni bir döneme giriyoruz. Milletimizi bütün dertlerinden kurtaracağız. 15 Mayıs Türkiye için yeni bir baharın başlangıcı olacak” ifadelerini kullandı. Ardından iftar programına katılan Çalışkan burada yaptığı konuşmada ise 6’lı Masa’nın önemini vurguladı.
“HALKIMIZLA BULUŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Çalışkan konuşmasında, “Bugün Ramazan iftar sofrasındayız. Bugün yeryüzünde en büyük acıyı yaşayan topraklarda bulunan insanlar olarak büyük acı içindeyiz. 14 Mayıs seçimlerine kısa süre kaldı. Bu çerçevede Saadet Partimizinde içinde bulunduğu 6’lı Masa ile Millet İttifakı olarak bizde Cumhuriyet Halk Partisi listesinde seçimlere katılacağız. İnşallah bu kapsamda halkımızla buluşmaya devam edeceğiz. Hatay’ın sorunları Suriye Savaşının birinci hedefi olan il olarak ülkemizde hizmete muhtaç olarak seçimlere giriyoruz. Millet İttifakı olarak sorunların çözümünü birlikte tartıştığı masadır” İfadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.