ÇALIŞKAN: TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SORUNU FAİZDİR

ÇALIŞKAN: TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SORUNU FAİZDİR

Saadet Partisi Mersin İl Divan toplantısı, Tarsus Karboğazı Yaylası’nda gerçekleştirildi. Toplantıya, Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Genel İdare Kurulu Üyesi Soner Çontar, İl Müfettişi Bekir Aydın, İl Başkanı Av. Mehmet Polat, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

85 MİLYONUN ALIN TERİ FAİZLE SÖMÜRÜLÜYOR!

Toplantıda konuşan Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Türkiye’nin en büyük sorununun faiz olduğunu belirtti. Çalışkan, “85 milyon vatan evladı çalışıyor, ancak alın terimiz faizciler tarafından sömürülüyor,” dedi. Türkiye’nin en çok vergi ödeyen şirketlerinin açıklandığını ve ilk dört sıranın bankacılara ait olduğunu ifade eden Çalışkan, “Bu bir tesadüf değil, faize aktarılan kaynak kesilmedikçe ülkenin iflah olması mümkün değildir. Kemer sıka sıka kemerde delik kalmadı,” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI

FİLİSTİN’E DESTEK YERİNE İKİ YÜZLÜLÜK

Çalışkan, Filistin davasında halkın duyarlılığına rağmen iktidarın vurdumduymazlığını eleştirerek, “Filistin’e destek çıkacaklarına halkın sesine kulak vereceklerine, iki yüzlülüklerini ifşa edenleri gözaltına alıyorlar. Halen şu katillere akan petrolün vanasını kapatamadılar, bunu gündeme getireni de ya copluyorlar ya da sınır dışı ediyorlar,” ifadelerini kullandı.

BOP TIKIR TIKIR İŞLİYOR

Çalışkan, Büyük Ortadoğu Projesi’nin (BOP) tıkır tıkır işlediğini belirterek, “Bu Filistin olayları dünkü olay değil, bin senelik bir proje. Biz ülkece maalesef İsrail’e yardım gönderiyoruz. Biz itiraz edince de “Filistin’e mücevher gönderiyoruz” dediler, daha sonra “kırılmaz cam gönderiyoruz” dediler. Sanki Filistin halkının bunlara ihtiyacı var,” dedi.

İKTİDAR HALKTAN KOPUK

İktidarın halktan kopuk olduğunu, halkın acılarını görmediğini ve sıkıntılarını anlamadığını savunan Çalışkan, “İsraf, şatafat ve debdebe içinde bir hayatın ilelebet baki kalacağını zannediyorlar. Bu böyle gitmez, çözüm Saadet Partisi’ndedir, Milli Görüş’tedir,” diye konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.