ÇALIŞKAN’DAN ATATÜRK HAVALİMANI DEĞERLENDİRMESİ

ÇALIŞKAN’DAN ATATÜRK HAVALİMANI DEĞERLENDİRMESİ

Saadet Partisi GİK Üyesi Necmettin Çalışkan yıkımına başlanan Atatürk Havaalanı hakkında değerlendirmelerde bulundu.Çalışkan, söz konusu yıkımın akıllara ziyan olduğunu ifade ederken, yatırımların fizibiletisiz yapıldığını ve sonuçlarının ağır olduğunu söyledi.

Çalışkan değerlendirmesinde, “Şehir merkezindeki kolay ulaşım yapısı, iş görür, fonksiyonel bir havaalanı olmasına rağmen ne olduysa birdenbire kapatılıp yerine milyar dolarlar harcanarak yeni havaalanı yapıldı. Atatürk Havaalanında Her uçağın havadan inebildiği bir havaalanı idi ama sırf yenisini çalıştırabilmek için eskisi feda edildi. Yatırımlarda kar-zarar hesabı yapılmadığından fizibilitesiz yatırımlar bu tür sonuçlar doğurur. Betona para gömme olarak da nitelenen havaalanı, stadyum ve köprü siyasetinin çöktüğü net bir şekilde ortadadır. Yıkımın haklı-haksızlığı bir yana ortada bir gerçek var o da “yandaşlar yararlansın diye bu kadar kötü ekonomik tabloda bu kadar iyi durumdaki bir tesis/alanı yok etmek” akıllara ziyandır.” İfadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.