ÇALIŞMALAR TAM HIZ SÜRÜYOR

ÇALIŞMALAR TAM HIZ SÜRÜYOR

Antakya Belediyesi’nin 95 mahalle genelinde bulunan 40 parkı revize ettiği, 5 yeni parkın da şehrimize kazandırıldığı bildirildi.Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “ Antakya Belediyesi olarak çocuklarımızın güvenle, yeşillikler içerisinde oynayabileceği, hemşerilerimizin rahat nefes alabilecekleri yeşil alanlar oluşturmayı çok önemsedik. Bu kapsamda şehrimizde mevcut bulunan 40 parkı revize ettik. Aynı zamanda şehre 5 yeni park kazandırarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.

Yemyeşil bir Antakya için yürüttüğümüz çalışmalarımız kapsamında Bitki Üretim Merkezimiz içerisinde kendi üretimimiz olan ağaç ve bitkileri park ve yeşil alanlarımızla buluşturuyoruz.

Küçükdalyan, Akasya ve Esenlik Mahallelerimizde inşa ettiğimiz yepyeni parklarımızın yanı sıra İnönü Caddesi üzerinde bulunan Atatürk Parkını da yenileyerek hayvan figürlü bitkiler ile görsel bir şölen havası kattık.

Antakya’mız genelinde bulunan parklarımızda kırılmış, hasar görmüş, yıpranmış olan tüm oyun grupları, kent mobilyaları, yürüyüş yolları onarımdan geçerken, ağaçlandırma, çiçeklendirme, sulama ve aydınlatma sistemlerinin bakım ve onarımlarını da ekiplerimiz periyodik olarak gerçekleştiriyor. Yürüttüğümüz revize hizmetlerimiz kapsamında 40 parkımız tamamen sökülerek yeniden yapıldı.

Vatandaşlarımızın rahat nefes alabilecekleri, çocukların güven içerisinde keyifle oynayabilecekleri huzurlu ortamlar oluşturmak için çalışmalarımız tam hız devam ediyor.” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.