ÇALIŞMALARA TAM GAZ DEVAM EDİYORUZ!

ÇALIŞMALARA TAM GAZ DEVAM EDİYORUZ!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Hane ve esnaf ziyaretlerine önem gösteren Başkan Parlar, bir yandan da yeni üye kayıtlarını gerçekleştirerek 2023 seçimlerine hazırlanıyor.

Her kesime uyan plan ve projeleri ile adından sıkça söz ettiren Başkan Parlar, seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmede bulundu. Hane ve esnaf ziyaretlerinde sona yaklaştıklarını belirten Başkan Parlar, yeni üye kayıtlarının da bir hayli verimli geçtiğini kaydetti.

KÖY ENSTİTÜSÜ MEZUNU ÖĞRETMENE ROZET TAKTI

Son olarak Erzin’de Köy Enstitüsü mezunu olan bir öğretmenin, CHP saflarına katıldığını ifade eden Parlar yeni yüzlerin partiye can suyu olduğunu söyleyerek; “Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeni, dinamik, kendini bilen, istekli, işin ehli kadrolarımızla elimizden geleni yapıyoruz. Esnaf ve hane ziyaretlerinde sona geldik. Halkımızın taleplerini, isteklerini biliyoruz. Sözlerimizi de zaten verdik. Bir yandan da üye kayıtları devam ediyor. Son olarak Erzin’de Köy Enstitüsü mezunu olan bir öğretmen, CHP saflarına katılmak istedi. Bizler de CHP’nin vizyonu ve misyonundan bahsettik. Neler yapacağımızı konuştuk. Birbirimizi anladık ve  Bekir Karcı adlı Köy Enstitüsü mezunu eğitimciye CHP rozetini bizzat ben taktım. Mutluyuz, gururluyuz. Partimiz büyüyor. Büyümeye de devam edecek. İktidar olacağız ve halkımızı bu engameden kurtaracağız.“dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.