ÇALMADIK KAPI, SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ

ÇALMADIK KAPI, SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Dörtyol İlçe Teşkilatı çalışmalarına hız verirken, yaptığı ziyaretler ile hemşerilerinin nabzını tutarak, sorunları birinci ağızdan dinliyor ve çözüm yöntemlerini de hemşerileriyle birlikte üretiyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Dörtyol İlçe Teşkilatı hızlı bir çalışma programı sergiliyor. Yaptığı kurum ve kuruluş ziyaretleri ile esnaflara yapılan ziyaretlerde MHP Dörtyol İlçe Başkan Vekili Ömer Oğuz Uçar, Yönetim Kurulu ve Kadın Kolları Üyelerine, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Dörtyol Şubesi, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Dörtyol Şubesi ve Türk Eğitim Sen yöneticilerini de dahil ederek sorunlara ortak, problemlere müşterek bir çözüm yöntemi belirlemeye çabalıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Dörtyol İlçe Başkan Vekili Ömer Oğuz Uçar bu güne kadar gerçekleştirdikleri ziyaretlerden çok olumlu sonuçlar elde ettiklerini belirterek; “Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kadın Kollarımız, Ülkü Ocakları, TÜRKAV, Türk Eğitim Sen ile birlikte resmi kurum ziyaretleri, vatandaş sohbetleri ve ilçe binasında ziyaretçi kabulleri gerçekleştiriyoruz. Gerçekleştirilen ziyaretlerde resmi kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla ortak hareket etme, vatandaşların talepleri doğrultusunda sorumluluk ortaya koyarak tüm kadroları ile sahada çözüm üretiyoruz. MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmıyoruz. Bundan sonrada ilçemizin yaşadığı sorunları ve eksikleri her zaman ve her platformda dile getirmeye devam edeceğiz” dedi.

Sivil Toplum Kuruluşlarının tamamını önemsediklerini belirten Milliyetçi Hareket Partisi Dörtyol İlçe Başkan Vekili Ömer Oğuz Uçar; “Vatanın bölünmez bütünlüğüne ve milletin refahının artmasına yönelik çalışma yürüten tüm sivil toplum kuruluşları ile ülkenin mutlu yarınları için her zaman istişare içerisinde, gönül birliği içerisinde olacağız” açıklamasında bulundu. Haber:Hasan DİKKAYA

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.