ÇANAKKALE KAHRAMANLIK VE MİLLİ ŞAHLANIŞIN BAŞLANGIÇ NOKTASIDIR

ÇANAKKALE KAHRAMANLIK VE MİLLİ ŞAHLANIŞIN BAŞLANGIÇ NOKTASIDIR

Hatay Valisi Rahmi Doğan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Doğan mesajında şu ifadelere yer verdi:

Türk tarihine altın harflerle yazılan 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin, 106.  yıl dönümünü kutlamanın büyük sevincini ve kutsal vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin Şehitler Günü’nü idrak etmenin onur ve gururunu yaşamaktayız.

Çanakkale, paylaşılmak ve tarihten silinmek istenen bir cihan imparatorluğunun içinden kahraman bir milletin varlığını bütün dünyaya ispat ettiği, tarihte eşine rastlanılmayan muhteşem bir milli duygu, milli inanç, istiklâl, kahramanlık ve milli şahlanışın başlangıç noktasıdır.

Dünyada eşi benzeri görülmemiş çetin bir savaşa sahne olan, toprağın her zerresinin şehit kanı ile sulandığı, bir toplumun millete dönüştüğü 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin her satırında; isimsiz kahramanlar ve insanlık onuru vardır.

Canlarını feda ederek “Çanakkale geçilmez. Geçilemez” dedirten, kahraman gazilerimiz ve aziz şehitlerimiz; milletimizin vatan, bayrak, istiklal ve hürriyetleri uğruna neler yapabileceğini tüm cihana göstermişlerdir.Bu duygu ve düşüncelerle 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milletimize bu eşsiz zaferin gururunu yaşatan aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.