Meşale Gazetesi

ÇERKO VE TECİMEN’DEN EĞİTİM KURUMLARINA YAKIN İLGİ

ÇERKO VE TECİMEN’DEN EĞİTİM KURUMLARINA YAKIN İLGİ

Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko ve Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen Antakya’daki eğitim kurumlarına ziyaret gerçekleştirdiler.

Eğitim kurumlarının tüm sorunları ve ihtiyaçları ile yakından ilgilenen Çerko ve Tecimen, okulların ihtiyaçlarını tek tek tespit ederek eksiklerin giderilmesini sağlıyor. Hatay’da eğitim camiasında çığır açma peşinde olan ve Hatay’a eğitimde altın çağını yaşatma prensibi ile yola çıkan müdür Mesut Çerko, okul ziyaretleri kapsamında Antakya’da devam eden okul inşaatlarında ve güçlendirme çalışmalarında Müdür Tecimen ile birlikte incelemelerde bulundular.

ÇERKO: HER TÜRLÜ İHTİYACINIZDA YANINIZDAYIZ

Hatay Erol Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemelerde bulunan Çerko ve Tecimen, okul müdürü Ömer Levent Sekban’dan bilgi aldılar. İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko Antakya temaslarının ardından Defne’ye geçti. Defne’de Şehit Serkan Talan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemelerde bulunan Çerko, okulun çalışmalarıyla ilgili de yetkililerden bilgi aldı.

Meslek Liseleri’ne özel önem veren Çerko, her türlü ihtiyaçlarında tüm okulların yanında olduğunu belirterek ziyaretlerini tamamladı. İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Müdür Çerko ve Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, okullara çalışmalarında başarılar dilediler. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.